Cont Business

 Home / Cont Business

Gazduire.Net® ofera webdesign-erilor acum posibilitatea de a castiga si din gazduirea site-urilor pe care le realizeaza. Ai un bonus substantial din valoarea comenzii efectuate pentru clientii tai.

Esti webdesign-er sau ai o firma de web design? Gazduire.Net® iti ofera acum un Business Account cu ajutorul caruia poti castiga din ceea ce comanzi la noi pentru clientii tai.

Cum functioneaza?

Totul este foarte simplu, trebuie doar sa activezi din contul client optiunea Cont Business. Apoi toate comenzile platite pe care le efectuezi si le facturezi clientilor tai iti vor aduce un beneficiu direct.

De exemplu, ai un client care iti cere sa-i faci un site de prezentare. Majoritatea acestor clienti lasa in grija designerului si alegerea firmei de la care sa se achizitioneze domeniul si pachetul de gazduire necesar. Astfel, avand acest cont business pe numele tau sau pe firma ta poti face comanda domeniului si pachetului de gazduire dorit si apoi poti adauga ca utilizator clientul tau in sectiunea Setari Cont - Utilizatori/Conturi. Dupa aceea genereaza o factura de Adaugare Fonduri din Contul Client, deschide factura si adauga datele clientului la Detalii Facturare, transmite factura clientului sau achita tu factura in numele lui. Odata fondurile incarcate in cont, vei putea utiliza pentru plata comenzii de gazduire si domeniu.

Ce castig?

Ai libertatea de a emite facturi cu valoarea pe care tu o consideri necesara. De exemplu, costul este de 10 Euro insa tu alegi sa adaugi un castig de 5 Euro. Emiti factura de Adaugare Fonduri de 15 Euro si platesti doar 10 Euro. Restul sumei ramane in contul tau si o poti retrage conform celor de mai jos.

Avantajul acestei proceduri este si acela ca poti emite facturi catre clientii tai si pentru alte servicii negociate cu ei (de exemplu design web sau modificari site, etc).

Transfera la noi:

Transfera la noi clientii tai si incepi sa castigi inca din primul moment al transferului conform indiciilor anterioare. In plus, daca la vechiul provider ai cPanel si optiunea Backup disponibila noi copiem in oglinda contul GRATUIT si il instalam la noi. Iti oferim si asistenta tehnica necesara transferului fisierelor daca nu sunt indeplinite cerintele de mai sus si procedurile de transfer domeniu inclusiv pentru cele .ro.

Cum retrag banii?

La depasirea sumei de 100 Lei poti solicita retragerea in contul bancar daca esti persoana juridica. Aplicam un comision de 1 % pe suma si, daca este cazul, deducem TVA intrucat sumele din creditul contului client sunt cu TVA inclus. Daca firma ta este platitoare de TVA, ne emiti factura purtatoare de TVA pentru suma pe care doresti sa o retragi. Daca esti neplatitor de TVA va trebui sa ne emiti factura pentru suma fara TVA aferenta.

Daca esti persoana fizica nu poti retrage efectiv banii insa ii poti folosi integral pentru achizitii proprii.

Programul Business Account de la Gazduire.Net® este gandit astfel incat sa te ajute sa castigi, sa oferi clientului tau cele mai bune preturi si servicii, sa ii furnizezi facturi pe numele lui si sa ai totul centralizat fara a mai avea propriul tau sistem de administrare sau gestiune.

Activeaza GRATUIT

Daca esti deja client Gazduire.Net® acceseaza contul tau si alege din meniu optiunea Cont Business. Daca nu ai un cont inca la noi iti poti crea in doar cateva zeci de secunde.


Inregistreaza-te ACUM
Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Curs 1 Euro = 4.97720 Lei (conform BNR).

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp