Cont Business

 Home / Cont Business

Gazduire.Net ofera webdesign-erilor acum posibilitatea de a castiga si din gazduirea site-urilor pe care le realizeaza. Ai un bonus de pana la 25 % din valoarea comenzii efectuate pentru clientii tai.

Esti webdesign-er sau ai o firma de web design? Gazduire.Net iti ofera acum un Business Account cu ajutorul caruia poti castiga pana la 25 % din ceea ce comanzi la noi.

Cum functioneaza?

Totul este foarte simplu, trebuie doar sa activezi din contul client optiunea Cont Business. Apoi toate comenzile platite pe care le efectuezi si le facturezi clientilor tai iti vor aduce un beneficiu direct.

De exemplu, ai un client care iti cere sa-i faci un site de prezentare. Majoritatea acestor clienti lasa in grija designerului si alegerea firmei de la care sa se achizitioneze domeniul si pachetul de gazduire necesar. Astfel, avand acest cont business pe numele tau sau pe firma ta poti face comanda domeniului si pachetului de gazduire dorit si apoi poti adauga ca utilizator clientul tau in sectiunea Setari Cont - Utilizatori/Conturi. Dupa aceea deschide factura proforma respectiva si alege la Beneficiar respectivul client. Descarci apoi factura in format pdf si o trimiti clientului pentru a o achita sau o achiti tu la banca in numele lui.

Ce castig?

25 % din valoarea fara TVA a pachetului de gazduire atat la comanda cat si la reinnoire.

0.5 € pentru fiecare domeniu indiferent de extensie atat la inregistrare cat si la reinnoire.

De exemplu, daca vei comanda pachetul cel mai mic de 2 GB + domeniu vei castiga 25 % din 11.99 + 0.5 € adica 3.5 € pe an pentru acest client. Poti achizitiona si un pachet mai mare daca clientul tau agreaza pretul sau necesitatile site-ului o impun iar castigul tau va fi proportional.

Transfera la noi:

Transfera la noi clientii tai si incepi sa castigi inca din primul moment al transferului conform indiciilor anterioare. In plus, daca la vechiul provider ai cPanel si optiunea Backup disponibila noi copiem in oglinda contul GRATUIT si il instalam la noi. Iti oferim si asistenta tehnica necesara transferului fisierelor daca nu sunt indeplinite cerintele de mai sus si procedurile de transfer domeniu inclusiv pentru cele .ro.

Limitele Ofertei:

- Bonusul pentru servicii comandate se acorda doar pentru pachetele de gazduire web din planul Smart, Business sau Corporate. Pachetele Gazduire DNS, Smart Special, precum si celelalte tipuri de servicii nu sunt cuprinse in aceasta oferta.

- La comanda nu trebuie sa folosesti un cod promotional de oferta intrucat bonusul se devalideaza.

- Factura platita pentru aceste servicii trebuie sa fie pe numele clientului tau si nu pe datele contului client (adica pe numele tau sau al firmei tale). Pentru comenzi efectuate pentru tine sau firma ta precum si pentru alte comenzi de servicii vei primi puncte de fidelitate conform Programului de Fidelitate.

Cum retrag banii?

La depasirea pragului de 100 € in pagina dedicata din Contul Client iti va aparea optiunea de Valorificare in Contul client.

Daca ai firma sau pfa poti solicita prin email retragerea imediata a acestei sume emitand catre noi o factura de servicii. Sumele bonus sunt purtatoare de TVA, astfel, daca firma ta nu este platitoare de TVA vei primi efectiv 80 € din 100 €. Daca insa firma ta este platitoare de TVA primesti banii integral. Deasemenea poti lasa banii in contul client si ii poti folosi pentru achizitii proprii. Daca esti persoana fizica nu poti retrage efectiv banii insa ii poti folosi integral pentru achizitii proprii.

Programul Business Account de la Gazduire.Net este gandit astfel incat sa te ajute sa castigi, sa oferi clientului tau cele mai bune preturi si servicii, sa ii furnizezi facturi pe numele lui si sa ai totul centralizat fara a mai avea propriul tau sistem de administrare sau gestiune.

Activeaza GRATUIT

Daca esti deja client Gazduire.Net acceseaza contul tau si alege din meniu optiunea Cont Business. Daca nu ai un cont inca la noi iti poti crea in doar cateva zeci de secunde.


Inregistreaza-te ACUM
Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Cursul de referinta 1 Euro = 4.75090 Lei


  • Gazduire.Net
Reviews