Creare Site

 Home / Creare Site

Activitatea de creare site web este de la caz la caz simpla sau complexa in functie de finalitate si de serviciile pe care acel site se doreste a le oferi pe internet.

Creare Site Web

Pentru a crea un site web ai in primul rand de cateva instrumente de baza:

Domeniu web

Pentru identificarea unui website pe internet, pentru ca acesta sa fie gasit in browser si in motoarele de cautare ai nevoie de un nume de domeniu web de genul crearesitepersonal.ro

Gazduire site web

Pentru ca acest nume de domeniu descris mai sus sa fie localizat in internet pe un anumit server este necesar sa achizitionezi si un pachet de gazduire web relativ la domeniul web.

Crearea Site-ului:

Daca primele 2 conditii sunt indeplinite, o a treia conditie este sa existe create fisierele necesare pentru ca website-ul sa ruleze.

Crearea unui site poate fi facuta prin nenumarate metode.

Cea mai simpla metoda pe care o oferim si noi este utilizarea unui program de constructie pas cu pas a site-ului web. La noi acest program este prezent in cPanel si se numeste RVSite Builder PRO. El iti ofera posibilitatea crearii unui site cu un nivel minim de cunostinte in domeniu.

Programul te indruma pas cu pas la fiecare etapa de creare.

Definirea unui nume al site-ului, incarcarea unui log, crearea paginilor site-ului, crearea meniului principal al site-ului, generarea formularului de contact al site-ului, etc sunt doar cativa din pasii pe care este necesar sa-i urmezi in crearea si lansarea unui site web.

Activitatea de creare a unui site web este insa si o actiune cu un grad mare de complexitate daca iti doresti ca site-ul sa ofere servicii mai complicate decat acela de simpla prezentare. Exista si conceptul de responsabilitate in crearea unui site din punct de vedere al continutului si al securitatii acestuia. De regula, atunci cand este vorba de actiuni complexe ale unui site este bine sa te adresezi unei firme specializate care sa efectueze in mod profesionist activitatea de creare site.Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Curs 1 Euro = 4.97720 Lei (conform BNR).

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp