Domenii Gratuite

 Home / Domenii Gratuite

La Gazduire.Net ai domenii gratuite impreuna cu pachet de gazduire web. Beneficiezi in primul an de preturi unice pentru gazduire plus domeniu doar la noi.

Gazduire.Net iti ofera GRATUIT domenii .ro si internationale impreuna cu oricare din pachetele de gazduire web. Pentru ca dorim sa fim alaturi de tine si de afacerea ta online incercam sa iti oferim solutia optima pentru a incepe sa te promovezi.

Comanda ACUM

Comanda ACUM un pachet de gazduire pe minim 1 An si ai GRATIS un domeniu ro, com, net, org, info, biz sau eu

Servicii Complete intr-un singur pachet

Primesti de la noi un domeniu .ro, .com, .net, .eu, .org, .info sau .biz pentru oricare din ppachetele de gazduire web din planurile Smart, Business sau Corporate pe o perioada minima de 1 an.

Cum activez?

Comanda un pachet de gazduire web pe o perioada de minim 1 an si adauga-i un domeniu din lista de mai sus iar sistemul iti va oferi automat reducerea pentru acesta.

Oferta speciala Domenii Gratuite nu poate fi activata impreuna cu alte oferte speciale curente in cadrul aceleiasi comenzi. Oferta este valabila pentru domeniile .ro, .com, .net, .org, .eu, .info si .biz. Oferta este disponibila atat clientilor existenti cat si celor noi inregistrati.

Ca si exceptie, pentru pachetul Smart 5, avand in vedere costul redus al acestuia, doar domeniile .eu sunt oferite gratuit la inregistrare sau transfer.
Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Cursul Euro - Leu se calculeaza conform BNR (4.85820)+ 2%


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com