Domenii Gratuite

 Home / Domenii Gratuite

La Gazduire.Net ai domenii gratuite impreuna cu pachet de gazduire web. Beneficiezi in primul an de preturi unice pentru gazduire plus domeniu doar la noi.

Gazduire.Net iti ofera GRATUIT domenii .ro si internationale impreuna cu gazduire web. Pentru ca dorim sa fim alaturi de tine si de afacerea ta online incercam sa iti oferim solutia optima pentru a incepe si a invata.

Comanda ACUM

Comanda ACUM un pachet de gazduire Smart Special (€17.88/an) pe minim 1 An si ai GRATIS un domeniu ro, com, net, org, info, biz sau eu

Servicii Complete intr-un singur pachet

Primesti de la noi un domeniu .ro, .com, .net, .org, .info sau .biz pentru gazduire web Smart Special (€17.88/an) pe o perioada minima de 1 an.

Cum activez?

Comanda un pachet de gazduire web Smart Special (€17.88/an) pe o perioada de minim 1 an si adauga-i un domeniu international iar sistemul iti va oferi automat reducerea pentru acesta.

Oferta speciala Domenii Gratuite nu poate fi activata impreuna cu alte oferte speciale curente in cadrul aceleiasi comenzi. Oferta este valabila pentru domeniile .ro, .com, .net, .org, .eu, .info si .biz. Oferta este disponibila atat clientilor existenti cat si celor noi inregistrati.
Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Cursul de referinta 1 Euro = 4.75640 Lei


  • Gazduire.Net
Reviews