Domenii Gratuite

 Home / Domenii Gratuite

Acum este BLACK FRIDAY la Gazduire.Net

Doar acum ai reduceri de 25 % la gazduire web si reseller gazduire pe platforma DirectAdmin. Utilizeaza codul de discount BLACKFRIDAY si bucura-te de preturi unice! In plus, ai domenii .EU la 0.99 € si .RO la 6.49 €. Pachetul Smart 10 GB nu este eligibil pentru aceasta oferta speciala.

La Gazduire.Net ai domenii gratuite impreuna cu pachet de gazduire web. Beneficiezi in primul an de preturi unice pentru gazduire plus domeniu doar la noi.

Gazduire.Net iti ofera GRATUIT domenii .ro si internationale impreuna cu oricare din pachetele de gazduire web. Pentru ca dorim sa fim alaturi de tine si de afacerea ta online incercam sa iti oferim solutia optima pentru a incepe sa te promovezi.

Comanda ACUM

Comanda ACUM un pachet de gazduire pe minim 1 An si ai GRATIS un domeniu ro, com, net, org, info, biz sau eu

Servicii Complete intr-un singur pachet

Primesti de la noi un domeniu .ro, .com, .net, .eu, .org, .info sau .biz pentru oricare din ppachetele de gazduire web din planurile Smart, Business sau Corporate pe o perioada minima de 1 an.

Cum activez?

Comanda un pachet de gazduire web pe o perioada de minim 1 an si adauga-i un domeniu din lista de mai sus iar sistemul iti va oferi automat reducerea pentru acesta.

Oferta speciala Domenii Gratuite nu poate fi activata impreuna cu alte oferte speciale curente in cadrul aceleiasi comenzi. Oferta este valabila pentru domeniile .ro, .com, .net, .org, .eu, .info si .biz. Oferta este disponibila atat clientilor existenti cat si celor noi inregistrati.
Domeniile gratuite se ofera pentru actiunile de inregistrare sau transfer. Reinnoirea domeniilor se va plati conform preturilor de lista
Oferta de domeniu gratuit pentru un pachet de gazduire se refera la domeniul aferent acelui pachet de gazduire si nu unui alt domeniu din comanda sau ulterior solicitat.
Ca si exceptie, pentru pachetele Smart 10 si Smart 25, avand in vedere costul redus al acestora, doar domeniile .ro si .eu sunt oferite gratuit la inregistrare sau transfer.
Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Cursul Euro - Leu se calculeaza conform ratei de conversie BRD

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp