Modalitati de Plata

 Home / Modalitati de Plata

Ai la Gazduire.Net® 9 modalitati de plata atat bancare cat si online prin card, paypal, revolut, etc.

5 Variante de plata

Cum Platesc?

Gazduire.Net® iti ofera acum flexibilitatea de care ai nevoie. Poti plati asa cum iti este mai usor si mai convenabil. Este foarte simplu. Parcurgi toti pasii pana la finalizarea comenzii. Apoi vei fi redirectionat in contul client unde, la sectiunea Facturile Mele vei gasi factura de plata. Dai click pe ea sa o deschizi si vei observa in partea dreapta sus optiunea de plata aferenta fiecarei modalitati. Pentru informatii suplimentare Departamentul Vanzari iti sta la dispozitie. Click aici pentru a ne contacta.

Plata in Numerar

Plata in Numerar la orice agentie Libra Bank

Dupa finalizarea comenzii, pe adresa ta de email sau in contul client (sectiunea Facturi) vei gasi disponibila pentru descarcare Factura Proforma in format PDF. Printeaza aceasta factura sau copiaza continutul ei si mergi cu datele obtinute la orice Agentie Libra Bank unde poti efectua plata in numerar la casierie. Nu este necesar sa ai cont bancar.


Utilizand aceasta modalitate de plata primesti inapoi 1 % din suma fara TVA platita in puncte de fidelitate. Detalii aici >>>


Comision ZERO

Revolut

Plata din Revolut

Revolut a devenit cea mai populara aplicatie de plati si de exchange din Europa. Acum la Gazduire.Net poti face plati instant din aplicatia Revolut Personal sau Revolut Business utilizand detaliile noastre bancare Revolut. Virament instant fara comisioane chiar din aplicatia ta favorita!

Utilizeaza htag @gazduirenet pentru plata sau plateste pe site direct cu Aplicatia Revolut


Comision ZERO pentru transfer bancar din Revolut. Comision 1 % + 0.25 euro/tranzactie pentru plata cu aplicatia Revolut.

Transfer Bancar

Plata prin Transfer Bancar

Plata se efectueaza pe baza facturii proforme primite pe email dupa finalizarea comenzii. Este necesar sa ai un cont deschis la o banca din Romania. Mergi la unul din sediile bancii tale sau acceseaza contul tau Internet Banking si completeaza un Ordin de Plata conform datelor din factura proforma. Platile prin Transfer Bancar pot fi efectuate atat de persoane fizice cat si juridice si genereaza Facturi Fiscale cu TVA.

Conturi bancare disponibile pentru transfer bancar:

 • Libra Internet Bank(lei)
 • Trezoreria statului(doar pentru institutiile publice, plati in lei)
 • Revolut(lei, euro, USD)

Utilizand aceasta modalitate de plata primesti inapoi 1 % din suma fara TVA platita in puncte de fidelitate. Detalii aici >>>


Comision ZERO

*Comisionul perceput de banca ta variaza in functie de pachetul pe care il ai activ la aceasta. Noi nu percepem comisioane de incasare pentru aceasta modalitate de plata.Card Online

Plata cu Card Online

Daca detii un card bancar de credit sau debit poti efectua plata serviciilor direct si instant. Gazduire.Net® este primul site de hosting din Romania Verified by Visa/MasterCard si foloseste procedura 3DSecure Payment pentru plata prin card online. Platile prin Card Online pot fi efectuate atat de persoane fizice cat si juridice si genereaza Facturi Fiscale cu TVA.


Utilizand aceasta modalitate de plata primesti inapoi 1 % din suma fara TVA platita in puncte de fidelitate. Detalii aici >>>


Comision zero pentru persoanele fizice din UE(inclusiv Romania).


Comision de plata 1% + 0.1 euro / tranzactie pentru persoanele juridice si persoanele fizice din afara UE.


PayPal

Plata prin PayPal

Poti alege sa platesti serviciile achizitionate online prin intermediul Paypal. Ai nevoie de un credit sau debit card si de un cont la www.paypal.com . Acest instrument de plata este cel mai folosit la nivel mondial. Daca nu ai cont, poti crea gratuit in pagina care se deschide la apasarea butonului Paypal din factura.


Utilizand aceasta modalitate de plata primesti inapoi 1 % din suma fara TVA platita in puncte de fidelitate. Detalii aici >>>


Comision de plata 3.5 % + 0.35 euro/tranzactie.


TAXE:

Facturile se platesc in lei la cursul BNR

Preturile si comisioanele afisate pe acest site nu includ TVA

TVA - Taxa pe Valoarea Adaugata - 19% din total comanda (Ex: pentru 10€ TVA-ul este de 1.9€). Aceasta taxa este impusa de Ministerul Finantelor tuturor produselor si serviciilor informatice din Romania.

Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Curs 1 Euro = 4.97720 Lei (conform BNR).

Statistici Trafic
 • WHMCS
 • RIPE Member
 • cPanel
 • ROTLD
 • ICANN
 • EURID
 • Direct Admin
 • Gazduire.Net
Reviews
 • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp