Inregistrare Domenii Web

 Home / Inregistrare Domenii

Inregistrare Domenii Web la cel mai bun pret din Romania. Ai domenii .ro de la 8.99 Euro, .eu - 2.49 Euro, .com, .net, .org la 8.39 Euro anual. Ai peste 100 de extensii disponibile.

5 % DISCOUNT

Comanda ACUM un domeniu, utilizeaza codul de discount PROMODOM si platesti cu 5 % mai putin. (cod utilizat de 884 clienti pana acum) Detalii

Comenzi prin SMS

Bucura-te de libertate si rezerva un domeniu prin SMS. Nu esti online dar ai o idee noua si doresti sa verifici sau sa inregistrezi un nou domeniu. Cu un simplu SMS poti acum face acest lucru. Detalii
Tip Domeniu Inregistrare Transfer Reinnoire

Informatii Utile

Inregistrare domenii .ro anuale
Procedura de inregistrare domenii .ro si atasate (.net, .info.ro, .firm.ro, etc) este reglementata de Institutul de Cercetari Informatice ROTLD. Perioada de inregistrare domenii .ro este NEDETERMINATA, numita generic "pe viata". Acest status de inregistrare domenii .ro va fi modificat la un moment dat in sensul trecerii tuturor domeniilor la plata anuala. Se va reglementa aceasta modificare de inregistrare domenii .ro de catre Guvernul Romaniei prin Hotarare de Modificare. Pana atunci, dupa inregistrare domenii, detinatorul va avea un cont de administrare direct la ROTLD si nu va plati alte taxe anuale. Din interfata de administrare domenii se pot modifica datele de contact, nameserverele si inregistrarile dns private.
Inregistrare domenii .ro anuale
Procedura de inregistrare pentru acest tip de domenii .ro este anual cu posibilitatea detinatorului de a-l reinnoi sau de a-l transfera oricand lui sau altuia pe viata. Gazduire.Net ofera in contul client posibilitatea administrarii domeniilor .ro anuale in sensul setarii si modificarii nameserverelor si a nameserverelor private. Pentru nici un domeniu achizitionat de la noi, Gazduire.Net nu te obliga sa cumperi si gazduire. Domeniile pe viata sau anuale pot fi utilizate asa cum fiecare detinator doreste.
Inregistrare domenii internationale
Procedura de inregistrare domenii internationale din categoria "Domenii Populare" este direct pe acest site. Activarea lor se face instant, plata se realizeaza anual si detinatorul poate modifica oricand datele de inregistrare. Dupa inregistrare domenii populare detinatorul va primi datele de acces in panoul de control si instructiunile necesare administrarii proprii. Aceste domenii au toate facilitatile incluse, management dns, nameservere si dns private, redirectionare email si domeniu, blocare transfer domenii, etc. Procedura de inregistrare domenii "Nationale" este putin diferita in sensul ca fiecare registrator national are propriile lui reguli iar sistemul va solicita, in functie de cerintele particulare informatii aditionale. Pentru inregistrare domenii nationale durata de activare este de 1 - 3 zile lucratoare. Modificarea datelor, nameserverelor sau inregistrarilor dns pentru domeniile nationale in unele cazuri este contra cost. In tabelul de prezentare la sectiunea "Update" poti gasi aceste costuri.
Parteneri Gazduire.Net
Gazduire.Net este prin intermediul Pagini Europene partener oficial ROTLD, partener DirectI, Eurid, ICANN si VerySign. Aceste parteneriate ne permit inregistrare domenii atat la nivel national cat si international.
Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!