BackOrder Domenii.RO

 Home / BackOrder Domenii

Mareste-ti sansele de a obtine un domeniu bun care urmeaza sa se stearga. Pentru domeniile .ro si atasate iti aducem un serviciu excelent de BackOrder in Romania.

Avantaje:

 • Inscrierea este GRATUITA
 • Noi verificam pentru dvs si incercam sa rezervam domeniul imediat ce acesta se elibereaza.
 • Puteti licita daca alt client adauga acelasi domeniu. Acest domeniu se va aloca celui care ofera suma cea mai mare pentru rezervare.

Regulamentul Serviciului BackOrder

Art 1. Adaugarea unui domeniu

a. Un domeniu .ro poate fi adaugat in BackOrder numai daca acesta are la Rotld statusul PendingDelete. Sistemul nostru va calcula automat data stergerii acestuia si va afisa numarul de incercari de rezervare.

b. Accesul la serviciu este GRATUIT. Se va plati doar in momentul adaugarii unui domeniu in functie de numarul de caractere al acestuia. Astfel, pentru un domeniu din mai mult de 5 caractere rezerva minima va fi de 10 Euro + TVA, pentru un domeniu din 5 caractere rezerva minima va fi de 15 Euro + TVA, pentru un domeniu din 4 caractere rezerva minima va fi de 20 Euro + TVA, pentru un domeniu din 3 caractere 25 Euro + TVA, pentru 2 caractere 50 Euro + TVA iar pentru un domeniu format din doar un caracter rezerva minima va fi de 100 Euro + TVA.

c. Rezerva reprezinta garantia platii serviciului in cazul in care domeniul va fi rezervat. Daca domeniul va fi pierdut rezerva se returneaza in creditul contului client.

Art 2. Licitarea Rezervarii pentru un domeniu

a. In cazul in care 2 sau mai multi clienti au dorit sa adauge in lista acelasi domeniu ei vor intra automat intr-un flux de licitare a rezervei depuse.

b. Ofertantul activ este acel client care a depus ultimul oferta la un moment dat si aceasta oferta a constituit rezerva cea mai mare.

c. In momentul in care un domeniu intra in procedura de licitare a rezervei iar al doilea client depune o rezerva mai mare acesta devine ofertantul activ, suma se retrage din creditul contului sau client iar ofertantul precedent (ofertantul pasiv) va fi informat printr-un email in legatura cu faptul ca pentru acel domeniu s-a depus o rezerva mai mare iar rezerva depusa anterior de el a fost returnata in creditul contului sau client. Ofertantul pasiv are posibilitatea sa ofere o rezerva mai mare pentru a deveni din nou activ.

d. Termenul limita al unei licitatii este ziua de dinainte datei de stergere a domeniului la ora 21:00. Acest termen se poate prelungi pana la ora 23:00 daca domeniul are o oferta mai recenta de 15 minute(termenul limita se prelungeste cu 15 minute de la ultima oferta depusa pentru acel domeniu. De ex.: daca pentru un domeniu se depune o oferta la ora 20:55 termenul limita se va prelungi pana la ora 21:10. Daca la ora 21:05 va fi depusa o noua oferta termenul limita se va prelungi pana la ora 21:20. Ora 23:00 constituie inchiderea definitiva a ofertelor indiferent de ora ultimei oferte.). Intre orele 21:00 si 22:00 pasul minim de ofertare creste de la 5 la 50 de Euro + TVA iar intre orele 22:00 si 23:00 pasul minim devine 100 Euro + TVA. Aceste reguli sunt valabile doar pentru domeniile care vor fi sterse in acea noapte dupa ora 0:00. Domeniile pot fi adaugate in sistemul de BackOrder intre orele 9:00 si 21:00 in fiecare zi.

Art 3 Rezervarea Domeniului

a. Daca domeniul a fost rezervat de Gazduire.Net in cadrul serviciului de BackOrder ofertantul activ va fi informat printr-un email cu privire la noul status al domeniului si va fi indrumat in legatura cu procedura de activare.

b. Domeniile din BackOrder se rezerva direct pe numele ofertantului activ. Ofertantul activ are la dispozitie 48 de ore din momentul rezervarii sa activeze domeniul. Costul pentru activare si inregistrare domeniu este cel standard din oferta Gazduire.Net.

c. Daca ofertantul activ nu isi va activa domeniul si nu il va inregistra in termen de 28 de zile acesta va pierde dreptul de a primi domeniul respectiv.

d. Rezerva platita de ofertantul activ nu se restituie in cazul rezervarii domeniului indiferent daca ofertantul activ isi va activa sau nu domeniul in termenele prevazute mai sus.

Art 4. Pierderea Domeniului

a. Daca domeniul nu a putut fi rezervat de Gazduire.Net ofertantul activ va fi informat prin email cu privire la acest aspect si i se va returna rezerva platita in contul client. Astfel, in caz de nereusita costul final va fi 0. Rezerva se retine doar daca domeniul este rezervat conform Art 3.

b. Ofertantii pasivi au deasemenea cost 0 intrucat atunci cand au devenit pasivi rezervele depuse de acestia au fost returnate in contul client.

Art 5. Prevederi finale

a. Gazduire.Net isi rezerva dreptul de a nu livra un domeniu rezervat ofertantului activ daca acesta a incalcat Termenii si Conditiile Gazduire.Net pe parcursul derularii serviciului sau anterior. Aici se incadreaza si incercarile de fraudare sau de abuzare prin sisteme automate.

b. Sumele exprimate in Euro nu includ TVA.

c. Sumele din contul client aduse prin procedura de Adaugare Fonduri sau prin SMS nu sunt returnabile chiar daca acestea au fost utilizate pentru constituirea unor rezerve pentru domenii din BackOrder care nu au fost castigate. Sumele pot fi folosite pentru achizitia de domenii sau alte servicii Gazduire.Net.Adauga Domeniu
Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Curs 1 Euro = 4.97090 Lei (conform BNR).

Statistici Trafic
 • WHMCS
 • RIPE Member
 • cPanel
 • ROTLD
 • ICANN
 • EURID
 • Direct Admin
 • Gazduire.Net
Reviews
 • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp