BackOrder Domenii.RO

 Home / BackOrder Domenii

Mareste-ti sansele de a obtine un domeniu bun care urmeaza sa se stearga. Pentru domeniile .ro si atasate iti aducem un serviciu excelent de BackOrder in Romania.

Avantaje:

  • Inscrierea este GRATUITA
  • Noi verificam pentru dvs si incercam sa rezervam domeniul imediat ce acesta se elibereaza.
  • Puteti licita daca alt client adauga acelasi domeniu. Acest domeniu se va aloca celui care ofera suma cea mai mare pentru rezervare.
  • Domeniile introduse de fiecare client sunt confidentiale. Doar daca si un alt client introduce acel domeniu in lista de Backorder se va initia procesul de licitatie.

Regulamentul Serviciului BackOrder

Art 1. Adaugarea unui domeniu

a. Un domeniu .ro poate fi adaugat in BackOrder numai daca acesta are la Rotld statusul PendingDelete. Sistemul nostru va calcula automat data stergerii acestuia si va afisa numarul de incercari de rezervare.

b. Accesul la serviciu este GRATUIT. Se va plati doar in momentul adaugarii unui domeniu in functie de numarul de caractere al acestuia. Astfel, pentru un domeniu din mai mult de 4 caractere rezerva minima va fi de 10 Euro + TVA, pentru un domeniu din 3 caractere 25 Euro + TVA, pentru 2 caractere 50 Euro + TVA iar pentru un domeniu format din doar un caracter rezerva minima va fi de 100 Euro + TVA.

c. Rezerva reprezinta garantia platii serviciului in cazul in care domeniul va fi rezervat. Daca domeniul va fi pierdut rezerva se returneaza in creditul contului client.

d. Domeniile introduse nu sunt publice. Astfel, daca un client adauga un domeniu atunci doar el il poate vizualiza in lista de domenii din BackOrder. Ca si exceptie de la aceasta regula, daca un alt client ulterior va adauga acelasi domeniu atunci acel domeniu va intra intr-un proces de licitare.

Art 2. Licitarea Rezervarii pentru un domeniu

a. In cazul in care 2 sau mai multi clienti au dorit sa adauge in lista acelasi domeniu ei vor intra automat intr-un flux de licitare a rezervei depuse.

b. Ofertantul activ este acel client care a depus ultimul oferta la un moment dat si aceasta oferta a constituit rezerva cea mai mare.

c. In momentul in care un domeniu intra in procedura de licitare a rezervei iar al doilea client depune o rezerva mai mare acesta devine ofertantul activ, suma se retrage din creditul contului sau client iar ofertantul precedent (ofertantul pasiv) va fi informat printr-un email in legatura cu faptul ca pentru acel domeniu s-a depus o rezerva mai mare iar rezerva depusa anterior de el a fost returnata in creditul contului sau client. Ofertantul pasiv are posibilitatea sa ofere o rezerva mai mare pentru a deveni din nou activ.

d. Licitatiile se pot face pana la ora 23:00 in ziua dinaintea expirarii domeniului(data expirarii din tabel).

Art 3 Rezervarea Domeniului

a. Daca domeniul a fost rezervat de Gazduire.Net in cadrul serviciului de BackOrder ofertantul activ va fi informat printr-un email cu privire la noul status al domeniului si va fi indrumat in legatura cu procedura de activare.

b. Domeniile din BackOrder se rezerva pe numele Pagini Europene SRL. Ofertantul activ are la dispozitie 48 de ore din momentul rezervarii sa activeze domeniul. Costul pentru activare si inregistrare domeniu este cel standard din oferta Gazduire.Net.

c. Daca ofertantul activ intarzie activarea mai mult de 48 de ore la costul de inregistrare se va adauga si costul de transfer al domeniului de pe numele firmei noastre pe numele lui. Acest cost este tot conform ofertei de lista.

d. Daca ofertantul activ nu isi va activa domeniul si nu il va inregistra in termen de 28 de zile acesta va pierde dreptul de a primi domeniul respectiv.

e. Rezerva platita de ofertantul activ nu se restituie in cazul rezervarii domeniului indiferent daca ofertantul activ isi va activa sau nu domeniul in termenele prevazute mai sus.

Art 4. Pierderea Domeniului

a. Daca domeniul nu a putut fi rezervat de Gazduire.Net ofertantul activ va fi informat prin email cu privire la acest aspect si i se va returna rezerva platita in contul client. Astfel, in caz de nereusita costul final va fi 0. Rezerva se retine doar daca domeniul este rezervat conform Art 3.

b. Ofertantii pasivi au deasemenea cost 0 intrucat atunci cand au devenit pasivi rezervele depuse de acestia au fost returnate in contul client.

Art 5. Prevederi finale

a. Gazduire.Net isi rezerva dreptul de a nu livra un domeniu rezervat ofertantului activ daca acesta a incalcat Termenii si Conditiile Gazduire.Net pe parcursul derularii serviciului sau anterior. Aici se incadreaza si incercarile de fraudare sau de abuzare prin sisteme automate.

b. Sumele exprimate in Euro nu includ TVA.

c. Sumele din contul client aduse prin procedura de Adaugare Fonduri sau prin SMS nu sunt returnabile chiar daca acestea au fost utilizate pentru constituirea unor rezerve pentru domenii din BackOrder care nu au fost castigate. Sumele pot fi folosite pentru achizitia de domenii sau alte servicii Gazduire.Net.Adauga Domeniu
Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Cursul de referinta 1 Euro = 4.64780 Lei