Programul de Fidelitate

 Home / Fidelitate

La Gazduire.Net fidelitatea ta este rasplatita din plin. Primesti inapoi pana la 10 % din ce platesti la noi.

Gazduire.Net iti aduce un program de fidelitate clienti unic in Romania.

Doar aici castigi pentru achizitiile tale puncte de fidelitate pe care le poti transforma in credit si le poti folosi pentru noi achizitii sau reinnoiri de servicii.

La fiecare plata efectuata de tine prin Numerar/Transfer Bancar, Card Online, Paypal, Moneybookers (Skrill), Western Union si MoneyGram primesti 1 % inapoi sub forma de puncte de fidelitate.Verifica cate puncte de fidelitate ai

Cum poti vizualiza punctele disponibile?

In contul client la sectiunea Sumar ai numarul de puncte iar la sectiunea Financiar - Puncte de Fidelitate gasesti lista tranzactiilor pentru care ai primit puncte precum si posibilitatea transformarii punctelor tale disponibile in credit.

Verifica cate puncte de fidelitate ai

IMPORTANT:

  • Prin acest program de fidelitate Gazduire.Net doreste sa iti multumeasca pentru alegerea facuta si sa iti ofere un important avantaj in favoarea ramanerii tale aici.
  • Un punct de fidelitate devine 1 Euro.
  • Din suma platita primesti puncte de fidelitate in valoare de 1 % din valoarea fara TVA.
  • Poti valorifica punctele numai dupa 1 an de la deschiderea contului la noi insa pe parcursul acestui prim an ele se acumuleaza.
  • Pentru serviciile Reincarcare Electronica, Plati Facturi Furnizori si Adaugare Fonduri nu se acumuleaza puncte de fidelitate
Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Cursul de referinta 1 Euro = 4.75580 Lei


  • Gazduire.Net
Reviews