Statistici Web pentru site-ul tau - DespreTrafic.Ro

 Home / Noutati / Statistici Web pentru site-ul tau - DespreTrafic.Ro
08 Octombrie 2013
DespreGazduire.Ro lanseaza versiunea 2.0 a serviciului de statistici web in timp real. Ai acum instant grafice si informatii detaliate cu privire la vizitatorii site-ului tau prin intermediul serviciului gratuit oferit de noi.

Statistici per Perioada
Serviciul iti ofera informatii complete despre vizitatori pe zile, saptamani si luni precum si topul celor mai vizitate pagini din site-ul tau. Ai posibilitatea evaluarii gafice cu privire la intensitatea accesarilor si marja de interes pentru fiecare sectiune din site.

Surse de Trafic
Analizam si sortam informatiile privitoare la provenienta vizitatorilor din site-ul tau pe tari, refereri, motoare de cautare, cuvinte cheie si retele sociale. Aceasta clasificare te va ajuta sa evaluezi corect impactul si popularitatea site-ului tau pentru diversele surse de trafic disponibile.

Profil Vizitatori
Iti oferim si informatii complete cu privire la structura de sistem a vizitatorilor tai. Vei afla ce browsere sunt utilizate, ce rezolutii si ce sisteme de operare. Ai astfel posibilitatea sa-ti optimizezi site-ul in functie de raportul de accesari din diferitele sisteme utilizate.

Comparatii Trafic
Noi realizam si o analiza comparativa intre sursele de trafic de exemplu direct vs refereri, refereri vs motoare de cautare, international vs Romania, etc.

Activeaza ACUM si ai serviciul GRATUIT >>>

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com