Licenta Imunify 360 de la €5.99

 Home / Solutii Web / Licenta Imunify 360

Imunify este un modul de cPanel destinat rezolvarii problemelor de securitate pentru serverele de webhosting. De cand a fost lansat de catre cei de la CloudLinux a fost instalat pe mii de servere si face fata cu succes provocarilor de securitate moderne.

Licentele din aceasta pagina sunt valabile pentru ipuri externe retelei Gazduire.Net®. Pentru ipurile din reteaua noastra impreuna cu servicii de VPS oferim pana la 30 % discount. Detalii Oferta VPS si Extraoptiuni

Prin intermediul tehnologiilor integrate Imunify 360 are abilitatea de a proteja si de a analiza in amanunt actiunile de pe server, fisierele si accesarile serverului. Prin sistemul sau de semnaturi analizeaza un volum imens de date si are capacitatea de a preveni in tim real anumite vulnerabilitati sau atacuri.

Punctul central al protejarii il reprezinta identificarea si neutralizarea exploiturilor la nivel de server si la nivel de utilizatori/conturi.

Previne accesarea serverului de cate utilizatorii neautorizati.

Utilizand un sistem de inteligenta artificiala poate preveni unele din atacuri cum ar fi brute force, port scan sau ddos atacks.

Utilizand un firewall avansat integrat cu mod_security poate preveni majoritatea atacurilor iminente asupra serverului. Ajuta deasemenea utilizatorii si site-urile lor sa previna autentificari fals pozitive.

Imunify are un sistem de analiza a logurilor din server si prezinta intr-o interfata extrem de prietenoasa rezumate si analize ale evenimentelor si riscurilor de pe server.

Imunify scaneaza automat si izoleaza fisierele malluare si fileinjections.

Imunify securizeaza automat kernelurile vechi si versiunile php vechi.

Asigura patchuri de securitate fara a restarta serverul.

Are un mod inteligent de deblocare a unui ip blocat utilizand verificare captcha.

Comanda Imunify

Tip Licenta Pret lunar  
Imunify360 1 user €5.99 Comanda
Imunify360 30 users €11.99 Comanda
Imunify360 250 users €16.79 Comanda
Imunify360 Unlimited users €23.89 Comanda
Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Curs 1 Euro = 4.97160 Lei (conform BNR).

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp