Licenta cPanel / WHM de la €11.99

 Home / Servicii / Licenta cPanel / WHM

Gazduire.Net este distribuitor cPanel in Romania si iti ofera licente vps sau server dedicat la cele mai bune preturi. Ai activare instant si posibilitatea modificarii automate a ipului.

Gazduire.Net este distribuitor in Romania pentru toata gama de licente si extraoptiuni cPanel/WHM. Primesti factura fiscala pentru toate serviciile de licentiere achizitionate si ai cel mai bun pret din Romania.

cPanel este cel mai utilizat si prietenos sistem de management servere hosting din lume.

Licenta cPanel VPS este destinata instalarii si functionarii sistemului cPanel pe un server virtual (VPS). Ai instalare GRATUITA pe serverul tau si un pret unic.

Licenta cPanel Server Dedicat este destinata instalarii cPanel/WHM pe un Server Dedicat.

cPanel/WHM este la ora actuala cel mai raspandit panou de administrare hosting din lume. Este intr-adevar si destul de costisitor insa avantajele oferite de acesta il recomanda oricarui provider de servicii web.

Usurinta configurarii si administrarii in cPanel este apreciata atat de firmele de gazduire web cat si de clientii finali deopotriva.

cPanel aduce din 2018 si exceptionala facilitate de a oferi pentru orice domeniu, subdomeniu, domeniu parcat sau adaugat SSL activ in doar cateva minute GRATUIT. In conditiile de astazi utilizarea SSL este o cerinta aproape obligatorie pentru orice site.

Incepand cu luna mai 2019 cPanel aduce si posibilitatea de a utiliza server separat de email si de mysql cu integrare automata si migrari din sistem.

Alege sa oferi clientilor tai cel mai bun si cel mai raspandit panou de control al serviciiler tale de hosting shared sau reseller.

Comanda cPanel

Licenta cPanel VPS €11.99 Comanda
Licenta cPanel VPS Anuala €138.69 Comanda
Licenta cPanel Server €30.19 Comanda
Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Cursul Euro - Leu se calculeaza conform BNR (4.73450)+ 2%


  • Gazduire.Net
Reviews