La Gazduire.Net este BlackFriday!

 Home / Noutati / La Gazduire.Net este BlackFriday!
01 Noiembrie 2023

BlackFriday este AICI! La Gazduire.Net ai toata luna noiembrie reduceri de exceptie in Romania la serviciile de Gazduire Web si Reseller Gazduire iar domeniile .RO si .EU sunt la un pret de invidiat.

50 % la Gazduire
Bucura-te acum de pachetul de gazduire potrivit la jumatate de pret. Comanda pana la 30 noiembrie 2023 oricare din serviciile noastre de Gazduire Web pe cPanel sau DirectAdmin, utilizeaza codul de discount PROMO si vei plati doar 50 % din pretul de lista.

30 % la Reseller Gazduire
In perioada 1 - 30 noiembrie 2023 avem o oferta atractiva si pentru revanzatori. Utilizand codul de discount PROMORS poti reduce costul serviciului dorit cu 30 %. Oferta este aplicabila atat serviciilor de Reseller pe platforma DirectAdmin cat si celor de pe cPanel.

Domenii la pret de invidiat
Preturile la inregistrarea domeniilor tale favorite sunt excelente toata luna noiembrie:
- .RO 6.49 Euro
- .EU 1.49 Euro
- .COM 8.69 Euro
- .INFO 4.19 Euro
- .BIZ 5.39 Euro

Reduceri la Reinnoire
In luna noiembrie, pentru ca este BlackFriday, poti alege sa iti reinnoiesti in avans serviciul de gazduire sau reseller si poti primi pana la 30 % discount.. Daca doresti o oferta personalizata de reinnoire pentru serviciul tau activ, raspunde la acest email si intreaba-ne ce reducere iti putem oferi.
Serviciile de gazduire si reseller pe platforma DirectAdmin vor beneficia intotdeauna de reduceri mai generoase fata de cPanel deoarece costurile de licentiere sunt mult diferite. Vom tine cont de aceste aspecte precum si de altele specifice contului si istoricului tau la noi atunci cand vom transmite oferta de reinnoire in avans.

Preturile afisate sunt in Euro si nu includ TVA. Cursul Euro se exprima in Lei conform cotatiei BNR din ziua comenzii.
Ofertele nu au limitari de cantitate, obligatii de achizitie aditionala sau alte restrictii ascunse.
Reducerea la gazduire si reseller se regaseste doar daca utilizezi codul de discount indicat in oferta. Reducerea se aplica pentru perioada de facturare aleasa. Astfel, cu cat perioada este mai mare, si reducerea este mai mare.
Pentru domenii oferta se aplica in primul an de inregistrare. Transferul si reinnoirea domeniilor sunt supuse preturilor de lista afisate pe site.

In fiecare an de BlackFriday ne straduim sa iti aducem oferte de exceptie in Romania. Daca tot este sarbatoare, sa ne bucuram impreuna!

Gazduire.Net
La noi chiar sunt REDUCERI

Distribuie

Noutati Gazduire.Net®:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net®

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp