Castiga cu site-ul tau si Gazduire.Net

 Home / Noutati / Castiga cu site-ul tau si Gazduire.Net
27 Martie 2023
Cu site-ul tau poti avea beneficii grozave utilizand programul de afiliere Gazduire.Net. Recomanda-ne si castiga pana la 25 % din suma platita de clientul adus de tine de fiecare data cand acesta reinnoieste!

Alege Simplu si Rapid
Insereaza pe site-ul tau un banner sau un link de afiliere si poti avea beneficii excelente. Aici tine strict de optiunea ta. Daca nu vrei sa afisezi bannere pe site-ul tau poti doar adauga in partea de jos la Copyright bar un mic text Web Hosting by Gazduire.Net iar pe acest text sa atasezi linkul tau de afiliere.
Regasesti bannerele sau link-urile in contul tau client, click pe nume si apoi Afiliere. Poti ajunge sa iti platesti gazduirea din aceasta afiliere sau poti chiar castiga prin recomandari pasive.
Afisarea discreta in partea de jos nu deranjeaza cu nimic si nici nu dezvaluie informatii private. Se poate determina cu 2 click-uri cine gazduieste acel site. Asadar, nimic mai simplu si mai discret care insa iti poate aduce beneficii.

Cum functioneaza?
Serviciul de afiliere se bazeaza pe variabilele Cookies ale browserelor si indica atunci cand vizitatorul ajunge dintr-ul link de afiliere, cine a recomandat si ce beneficii sa-i ofere. Astfel, vizitatori ai site-ului tau care deruleaza pagina pana jos pentru a vedea informatii specifice vor putea vedea si accesa acel link care ii va duce pe site-ul nostru. Multi vizitatori care intra pe un site si acesta merge bine, vor fi curiosi unde este gazduit. Daca regasesc informatia acolo, o vor accesa imediat si vor deveni afiliatii tai daca vor cumpara de la noi.
Totul functioneaza ca o recomandare pasiva. Iti place cum functioneaza site-ul? Cine il gazduieste?

Beneficii Afiliere
Noi oferim pana la 25 % atat la comanda initiala cat si la reinnoire pentru fiecare client venit din site-ul tau. Comisionul maxim se aplica pentru serviciile de gazduire si reseller DirectAdmin. Restul serviciilor se bucura de comisionul de 15 %.
Procentul este alocat in contul de afiliere si poate fi valorificat odata ce depaseste suma minima stabilita in cont.
La calculul procentului se are in vedere suma fara TVA.
Sumele aferente inregistrarii, transferului sau reinnoirii de domenii nu sunt eligibile pentru afiliere.

Suntem aici si te asistam in cazul in care ai nevoie de ajutor sau informatii suplimentare.
Ne-ar bucura sa ne recomanzi si in acest fel, daca esti multumit de serviciile noastre, iar noi avem grija sa impartim beneficiile cu tine!

Gazduire.Net
Mereu te Surprindem

Distribuie

Noutati Gazduire.Net®:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net®

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp