DNS Avansat GRATUIT pentru orice domeniu

 Home / Noutati / DNS Avansat GRATUIT pentru orice domeniu
11 August 2019
Gazduire.Net anunta simplificarea serviciului de DNS Avansat oferit gratuit pentru orice domeniu web activ la noi. Acum este mult mai usor de configurat, direct din pagina domeniului.

DNS Avansat GRATUIT
Exista o parte a serviciilor web de gazduire pe platforme de tip Shopify, BlogSpot, WordPress, etc pentru care este necesara pointarea domeniului utilizand servicii de gazduire dns locale. De asemenea, servicii de email sau altele de genul pot solicita astfel de setari.
La noi acum este mult mai simplu. Gazduire.Net ofera interfata sa mult simplificata pentru configurarea si administrarea acestor optiuni direct in contul client, in pagina de administrare a domeniului activ la noi.
Astfel, pentru orice fel de domeniu web care este in administrarea noastra, detinatorul isi poate activa si configura serviciul de DNS Avansat dintr-un singur click.
Nu avem costuri de activare sau taxe de mentenanta lunara. Serviciul DNS Avansat va putea fi utilizat pe toata perioada activa a domeniului complet GRATUIT.

Profita acum de preturile exceptionale atat pentru inregistrare cat si pentru transfer si reinnoire pentru domeniile web de la noi si bucura-te de serviciul nostru de DNS Avansat.

Gazduire.Net
Mereu te Surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com