DNS Avansat GRATUIT pentru orice domeniu la Gazduire.Net

 Home / Noutati / DNS Avansat GRATUIT pentru orice domeniu la Gazduire.Net
12 Iunie 2019
Gazduire.Net lanseaza in premiera pe piata din Romania serviciul GRATUIT de Administrare DNS Avansat pentru orice domeniu web activ la noi. Scapa de costurile suplimentare cerute de alti provideri pentru a primi aceasta optiune destul de utilizata si bucura-te de preturile de exceptie pentru domenii.

Serviciul este GRATUIT
Serviciul de Administrare DNS Avansat este gratuit acum si pentru domeniile .ro si .eu precum si pentru alte extensii care nu aveau ca facilitate de baza gestionarea DNS avansata.
Pentru toate domeniile active la noi, din pagina de administrare din contul cliet, se poate activa si administra acest serviciu dintr-un singur click.

Utilitatea DNS Avansat
Serviciul de DNS Avansat este util acelor detinatori de domenii web care dorest sa pointeze domeniile lor pe platforme care nu permit utilizarea nameserverelor ci doar crearea de A sau CNAME entry.
De exemplu, pointarea domeniilor pe shoppify, blogspot, etc este acum facila si fara costuri aditionale utilizand serviciul nostru de DNS Avansat.
Daca doresti sa gazduiesti emailurile domeniilor tale la Gmail sau pe alte platforme de mail te bucuri de facilitatea de editare MX din cadrul serviciului nostru DNS Avansat.
Serviciul ofera posibilitati multiple de administrare si adaugare DNS Records in functie de necesitati.

Serviciile existente de Gazduire DNS au fost transformate in Smart DNS si au fost setate ca Free astfel incat clientii sa nu mai fie facturati in viitor pentru acestea.
Optiunea DNS Avansat va fi activa pe toata perioada activa a domeniului daca nu se solicita dezactivarea sau upgrade-ul la un pachet de gazduire standard.

Gazduire.Net
Mereu te Surprindem!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com