Noua oferta de VPS la preturi de invidiat!

 Home / Noutati / Noua oferta de VPS la preturi de invidiat!
09 Mai 2019

Gazduire.Net aduce pe piata de hosting din Romania o oferta speciala si revolutionare pentru serviciile de VPS. Avem vpsuri incepand de la 1.49 Euro pe luna cu posibilitati multiple de configurare si cu optiuni specifice.

Cel mai bun Pret
Asa cum te-am obisnuit, ne straduim sa fim la zi cu toate caracteristicile si preturile serviciilor noastre. Odata cu implementarea pe deplin a noii infrastructuri de VPS Hosting, lansam si cea mai buna oferta din Romania pe acest palier.
Avem deja la domenii, gazduire si reseller preturile cele mai bune. Acum a venit randul serviciilor de VPS.

Utilizam platforme pe servere de ultima generatie cu procesoare E5 1650 si 2630, full SSD si cu pana la 256 GB RAM. La fel ca pentru toate serviciile noastre, nu facem rabat la calitate. Oferim si garantam calitatea exceptionala a serviciilor noastre chiar daca preturile sunt cele mai mici.
Politica de preturi pe care o sustinem reprezinta parte a strategiei noastre comerciale. Pentru ca activitatea sa fie rentabila am cautat sa includem in procesul de productie cele mai noi tehnologii software si hardware care aduc un consum mic de energie si o automatizare aproape deplina.

Mentinem in continuare restrictii severe la permiterea de jocuri, mirc, irc, mining sau alte activitati de genul intrucat dorim sa oferim clientilor nostri un uptime si o calitate a serviciilor demne de invidiat.
Impreuna cu serviciul principal de VPS oferim acum si toate tipurile de licente hosting uzuale (cPanel, Cloudlinux, Litespeed, Whmsonic, etc) la preturi preferentiale in cadrul aceluiasi produs.
Poti consulta noile vpsuri si multiplele optiuni aferente pe site la sectiunea VPS.

Gazduire.Net
Mereu te Surprindem

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com