Black Friday Special la Gazduire.Com.Ro

 Home / Noutati / Black Friday Special la Gazduire.Com.Ro
01 Noiembrie 2016
Luna aceasta iti aduce un Black Friday Special la Gazduire.Com.Ro . Ai toata LUNA NOIEMBRIE reduceri exclusive la servicii si domenii de pana la 50 la suta. A venit timpul cumparaturilor online!

50 la suta la SERVICII:
Comanda ACUM un pachet de gazduire web, reseller gazduire, vps sau radio, utilizeaza codul de discount PROMODOM si vei plati la jumatate indiferent de perioada de facturare aleasa. Oferta nu se aplica pachetelor de gazduire Special Smart, Special Plus si Special Unlimited intrucat acestea sunt deja intr-o oferta speciala. Este timpul sa-ti achizitionezi propriul serviciu la un pret fara concurenta in Romania. Toate serviciile noastre sunt gazduite pe servere de ultima generatie cu SSD.

10 la suta pentru DOMENII: Comanda ACUM un domeniu web, utilizeaza codul de discount PROMODOM si vei plati cu 10 la suta mai putin pentru inregistrarea acestuia. Oferta nu se aplica domeniilor care sunt deja intr-o promotie.
In plus, in luna noiembrie ai preturi speciale pentru inregistrarea urmatoarelor domenii:
- .EU 1.99 Euro/an
- .INFO 2.99 Euro/an
- .BIZ 3.99 Euro/an


Oferta pentru COMPANII:
Venim in sprijinul companiei tale cu o oferta exclusiva. Ai 50 la suta reducere pentru orice pachet de Gazduire Business utilizand codul de discount BUSINESS. Serviciile pentru companii sunt dedicate activitatii acestora, au servere special configurate si o calitate de top impreuna cu un spatiu de gazduire generos.

30 la suta pentru REINNOIRE
Ai servicii si domenii la noi? In luna noiembrie ai prilejul perfect pentru reinnoire. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata de reinnoire si poti obtine pana la 30 la suta reducere pentru prelungirea serviciilor tale.

Preturile afisate nu includ TVA. Oferta Black Friday Special este valabila din 1 Noiembrie 2016 pana in 30 Noiembrie 2016 inclusiv. Oferta curenta nu poate fi suprapusa unei alte oferte speciale.

Gazduire.Com.Ro
La noi chiar sunt REDUCERI!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com