La multi ani 2016

 Home / Noutati / La multi ani 2016
24 Decembrie 2015
Gazduire.Com.Ro va multumeste pentru colaborare si va ureaza Craciun Fericit si un An Nou plin de bucurii si impliniri. In noul an ne dorim sa fim mai buni pentru dumneavoastra.

In curand se incheie un an plin de schimbari si de imbunatatiri ale serviciilor noastre. Au fost si cateva momente cu probleme in cursul acestui an si ne bucuram ca nu au durat mult si am reusit sa le rezolvam favorabil. Va multumim tuturor pentru intelegere si pentru aprecierile transmise.

Anul 2016 va veni cu servicii noi si o calitate sporita a programului de asistenta, precum si un timp din ce in ce mai scurt de raspuns la solicitarile dvs.

De cateva zile am lansat si cea mai buna oferta de VPS SSD din Romania cu preturi unice comparabila cu vechile vpsuri OpenVZ insa pe platforma XEN cu o stabilitate excelenta si cu resurse garantate.

Bucurati-va de oferta de sarbatoare valabila pana la 1 Ianuarie 2016 care va ofera 50 la suta reducere la gazduire, reseller, vps si radio indiferent de perioada contractuala aleasa.

Programul nostru de lucru prin chat si telefon va fi disponibil in aceasta perioada doar in zilele de 28, 29 si 30 Decembrie. Vom raspunde tuturor solicitarilor dvs prin email zilnic. Serviciile si monitorizarile vor fi disponibile 24/24 iar departamentul tehnic va fi pregatit sa intervina la orice ora in cazul in care apar probleme de functionare.

Va multumim si va uram Sarbatori Fericite.
Gazduire.Com.Ro Pagini Europene

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com