Octombrie Black Friday la Gazduire.Com.Ro

 Home / Noutati / Octombrie Black Friday la Gazduire.Com.Ro
21 Octombrie 2015
Octombrie Black Friday iti aduce reduceri de pana la 50 la suta la servicii si 10 la suta la domenii. Ai promotii exclusive si la reinnoirea serviciilor si domeniilor tale.

Oferta pentru Companii
Ai aflat de oferta noastra Business pentru firma ta? Ai pachete Premium cu garantii de functionare si servicii excelente dedicate clientilor business. Acum cu 50 la suta mai putin platesti la orice comanda de pachet de gazduire Business utilizand codul de discount BUSINESS. Ne dorim sa iti fim de folos oferindu-ti servicii de calitate la preturi bune.

Gazduire la Jumatate
Comanda Vineri, 23 Octombrie 2015, un pachet de gazduire, reseller, radio sau vps, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si vei plati cu 50 la suta mai putin fata de pretul de lista afisat pe site. Cu cat perioada contractuala este mai mare cu atat reducerea este mai consistenta.
Nu rata aceasta oportunitate!!!

Domenii cu 10 la suta mai ieftine
Comanda Vineri, 23 Octombrie 2015, un domeniu de la noi, utilizeaza codul de discount PROMODOM si vei plati cu 10 la suta mai putin pentru inregistrarea acestuia in primul an. Acum este momentul prielnic sa-ti inregistrezi domeniile tale favorite!!!

Alege sa iti reinnoiesti serviciile sau domeniile active vineri, contacteaza-ne pentru o oferta speciala si poti primi pana la 30 la suta reducere in functie de comanda.

Oferta de tip Black nu se suprapune altor oferte speciale curente. Reducerile sunt valabile pentru comenzi si plati efectuate Vineri 23 Octombrie 2015.

Gazduire.Com.Ro
Mereu te Surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com