Pagini Europene lanseaza noul TesTravel.Ro

 Home / Noutati / Pagini Europene lanseaza noul TesTravel.Ro
05 Mai 2015
Compania Pagini Europene anunta dezvoltarea si lansarea noului portal de servicii turistice TesTravel.Ro. Colectam si afisam pentru tine cele mai bune si diversificate oferte de vacanta.

O noua prezentare
TES Travel, agentia de turism a companiei Pagini Europene iti propune un nou concept de prezentare si de vanzare a ofertelor turistice, unic si inovativ in Romania. Totul este online si are integrata experienta noastra de administrare a platformelor de rezervare si ofertare. Ramanem aceeasi echipa, cu aceleasi principii si cu aceeasi promptitudine cu care te-am obisnuit si la Gazduire.Com.Ro.

Acelasi Cont Client
Acum si pe TesTravel.Ro ai un cont client ale carui date de autentificare sunt identice cu cele de la Gazduire.Com.Ro. In plus, aceste conturi client de acum vor fi sincronizate in orice moment si orice modificare efectuata pe unul din conturi va fi setata si pe celalalt.
In contul client TesTravel.Ro poti vizualiza cele mai recente oferte si anunturi, poti verifica statusul rezervarilor tale si poti plati facturile intr-un mod similar cu cel din Gazduire.Com.Ro. Am conceput acest cont pentru tine simplu si flexibil.

Avantaje TES Travel
Fata de o agentie de turism clasica la noi ai beneficii multiple:
- Totul Online
- Plati prin Transfer Bancar, Card Online, PayPal sau Skrill
- Asistenta clienti prin telefon, livechat, email si SMS
- Cel mai bun pret din Romania garantat
- Bonus de fidelitate pentru achizitii
- Oferte integrate de la peste 90 de touroperatori din Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia etc,
- Experienta de peste 12 ani in domeniul turistic
- Garantia stabilitatii unei companii care are integrate multe alte domenii de activitate

Servicii TES Travel
- Cazare in Romania si International
- Sejururi turistice in Romania, Bulgaria, Grecia,Turcia, Egipt, Italia, Spania etc
- Circuite in Romania si in lume
- Croaziere
- Pelerinaje in Romania, Grecia, Israel
- Bilete de Avion low-cost si de linie
- Transport Autocar
- Transfer Aeroport in Romania si in lume
- Asigurari medicale si turistice in strainatate

Proceduri de Lucru
Ofertele inscrise pe site au caracter informativ. In turism preturile si promotiile se schimba de la o ora la alta. Platile efectuate vor fi o garantie a unei rezervari rapide. In cazul in care oferta devine indisponibila in intervalul de la plata la contactul telefonic de catre operatorul nostru acesta va oferi solutii alternative sau posibilitatea returnarii integrale si imediate a platii.
Daca rezervarea platita poate fi identificata de operator acesta va oferi cea mai buna varianta. Sumele platite in plus vor fi imediat returnate.
Daca nu gasesti oferta dorita pe site sau ai nevoie de mai multe informatii si asistenta in alegerea destinatiei favorite de vacanta sau a biletului de avion dorit te rugam sa ne contactezi. Un consultant in turism iti va sta la dispozitie pentru informare.
Daca ai in alta parte o oferta mai buna indica-ne sursa iar noi iti vom oferi acelasi pret plus bonus de fidelitate pe care-l vei putea utiliza la o noua rezervare.

Oferta pentru Companii
TES Travel acorda o atentie deosebita companiei tale. Iti putem propune pachete in avantaj pentru tine si angajatii tai, iti alocam un agent de contact pentru necesietati uzuale de cazare si transport avion si iti oferim bonusuri de rezervare de 1 la suta din fiecare plata pentru servicii turistice sau 3 Euro pentru fiecare bilet de avion achizitionat de la noi.
Spune-ne ce iti doresti pentru tine si compania ta iar noi iti vom propune o oferta unica in Romania.

Email si SMS Marketing
Pentru a fi activi si a te tine la curent cu cele mai bune oferte turistice vom trimite odata pe saptamana un email si un sms in acest sens. Poti oricand dezactiva primirea acestui tip de mesaje informative accesand contul client TesTravel.Ro sectiunea Profilul Meu si debifand optiunea de Marketing sau apasand butonul Dezabonare aflat la sfarsitul fiecarui email primit.

Informatii Administrative
Agentia de Turism TES Travel este administrata de
SC Pagini Europene SRL
Brasov, str. Republicii nr. 50
RO 14612719, J 08/536/2002
Licenta de turism 5481\n
Polita de asigurare insolvabilitate seria I nr. 25512/21.10.2014 );

www.TesTravel.RoGazduire.Com.Ro si TES Travel
Cel mai bun Pret din Romania

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com