Informatii IMPORTANTE

 Home / Noutati / Informatii IMPORTANTE
26 Noiembrie 2014
Acesta este un email de informare cu privire la doua probleme foarte importante care pot afecta serviciile dvs de la noi. Va rugam sa cititi cu atentie acest email.

1. PRETURILE DOMENIILOR INTERNATIONALE

Din 1 August 2014 Verisign a introdus o taxa de 2.99 Euro + TVA pentru serviciul de protectie a identitatii domeniilor internationale cu exceptia .EU. Din aceasta cauza toate preturile de reinnoire a domeniilor internationale au fost modificate in sensul adaugarii acestei taxe.

Taxa nu este obligatorie si puteti cere raspunzand la acest email, dezactivarea acestei taxe si restabilirea pretului standard pentru reinnoirea domeniilor dvs.

2. TEME NULLED si SCRIPTURI NEVERIFICATE
Va reamintim ca in reteaua noastra nu permitem instalarea temelor sau scripturilor nulled, a celor neverificate sau incorect licentiate. Nu este vorba numai de corectitudinea fata de autorii acestor scripturi si teme ci si de faptul ca acest gen de scripturi nulled in proportie de 90 la suta contin si fisiere ascunse de tip malware, phishing sau spam care pot periclita buna functionare a unui intreg server.
Conform Termeni si Conditii, site-urile care contin aceste scripturi vor fi suspendate neintarziat si fara notificare prealabila iar banii platiti nu vor fi returnati.

3 CONSTRUIREA CORECTA A UNUI SITE

Acum pe internet pot fi gasite zeci de mii de utilitare de constructie. Cele mai folosite sunt CMS-urile de tip WordPress, Joomla etc. Acestea trebuie mentinute cu update-uri la zi iar responsabilul site-ului trebuie sa verifice si sa garanteze buna functionare.
Va recomandam sa apelati la firme specializate de design care pot raspunde si care va pot oferi garantia pentru site-ul dvs daca nu aveti cunostintele necesare in acest sens.
Riscurile sunt similare cu punctul 2 al acestui articol.

4. UTILIZAREA ANTIVIRUS BUN

Atunci cand lucrati la constructia unui site este foarte important sa utilizati un antivirus bun si licentiat pentru a evita infectarea site-ului si PC-ului dvs cu virusi, malware, troieni etc.
Va recomandam Kaspersky, Bitdefender sau Norton ca antivirusi testati si eficienti. Pretul anual nu depaseste 100 Lei.
Riscurile sunt comparabile cu cele de la punctul 2 al acestui articol.

Noi in primul rand ne dorim ca serviciile si site-urile dvs sa functioneze corect si sa fie securizate. Va stam oricand la dispozitie cu informatii suplimentare. Nu ezitati sa ne contactati in acest sens.

Gazduire.Com.Ro

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com