Noiembrie Black Day de Poveste

 Home / Noutati / Noiembrie Black Day de Poveste
12 Noiembrie 2014
Astazi, 12 Noiembrie 2014, iti aducem un nou Black Day. Din nou ai reduceri de poveste la domenii si servicii de gazduire de pana la 50 la suta. Viziteaza-ne pentru detalii!

Gazduire la jumatate de pret!
Comanda astazi un pachet de gazduire web, reseller gazduire, vps sau radio, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si primesti o reducere de 50 la suta pe toata perioada comandata. Promotia nu se aplica pachetelor de Gazduire Special.

Domenii la pret de poveste!
Comanda astazi un domeniu sau mai multe de la noi, utilizeaza codul de discount PROMODOM si primesti 20 la suta reducere. Promotia nu se aplica domeniilor aflate deja intr-o oferta speciala conform listei urmatoare:


- .RO Anual - 8.89 Euro
- .RO pe Viata - 31.99 Euro
- .EU - 2.99 Euro
- .NET - 5.99 Euro
- .BIZ - 3.99 Euro
- .ORG - 3.99 Euro
- .ASIA - 2.99 Euro
- .IN - 2.99 Euro


IMPORTANT!
La noi nici un serviciu sau domeniu nu are conditii de achizitie. Poti comanda separat orice domeniu la pretul afisat si nu ai restrictii de administrare si gazduire acolo unde iti doresti. Promotia de astazi se aplica doar comenzilor efectuate si platite astazi.

Promotii la reinnoire!
Contacteaza-ne astazi daca doresti sa primesti un pret special pentru reinnoirea domeniilor sau serviciilor tale. Sigur vei fi incantat de oferta noastra.

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com