Termeni si Conditii Licitatii

 Home / Intrebari Frecvente / Termeni si Conditii Licitatii

Vom prezenta in continuare Termenii si Conditiile de desfasurare a serviciului de Licitatii Domenii/Website-uri.

Definitii:
 - Domeniu - (Domeniu/Website) Definim generic acel serviciu care presupune dreptul de folosinta asupra unui domeniu web si asupra site-ului aferent acestuia. Potrivit Rotld, dreptul de folosinta al unui domeniu .ro nu poate fi subiect de tranzactionare pecuniara. Astfel, in cazul acestor domenii tranzactia se refera exclusiv la site-ul web aferent domeniului chiar daca denumirea generica include si domeniu. Componenta de domeniu se va transfera gratuit.
 - Vanzator: acea persoana fizica sau juridica detinator al dreptului de folosinta al unui domeniu/website care accepta termenii de fata si ofera spre licitare si vanzare acel domeniu.
 - Ofertant: acea persoana fizica sau juridica care depune oferte in nume propriu pentru un domeniu/website inscris in licitatie.
 - Cumparator: acea persoana fizica sau juridica care adjudeca un domeniu si achita contravaloarea acestuia.
 - Reaua Vointa: Definim reaua vointa ca fiind acea actiune sau grup de actiuni care duc la impiedicarea desfasurarii in conditii normale a procesului de licitatie. Includem aici si neseriozitatea, modificarea ulterioara a vointei exprimate anterior in afara procedurilor platformei, refuzul de predare drept de folosinta de catre cumparator, publicarea datelor personale in descriere domeniu de catre vanzator, etc.

Termeni Contractuali Vanzator:
Contractul de transfer al dreptului de folosinta al domeniului inscris in licitatie se incheie intre Vanzator si compania Pagini Europene. Acesta se parfecteaza in momentul in care domeniul oferit spre licitare se achita de catre cumparator.
Adaugarea unui domeniu de catre Vanzator in lista de licitatie reprezinta acordul prealabil al Vanzatorului de a transfera dreptul sau de folosinta asupra domeniului/website-ului catre Pagini Europene in cazul adjudecarii si achitarii acestuia de catre cumparator.
Daca Vanzatorul nu este detinatorul dreptului de folosinta a domeniului si, in mod fraudulos, adauga acest domeniu in lista de licitatie sau daca vanzatorul nu va ceda dreptul de folosinta in momentul achitarii domeniului ne rezervam dreptul de a actiona in instanta Vanzatorul si de a-i retrage suma de neonorare din contul client fara punere in intarziere. Vezi tutorialul "Cat costa licitatia".


Termeni Contractuali Ofertant/Cumparator:
Contractul de transfer drept de folosinta al unui domeniu pentru care s-a depus oferta se incheie intre ofertant denumit in continuare generic Cumparator si vanzatorul acestui drept, respectiv compania Pagini Europene.
Din momentul depunerii primei oferte Cumparatorul accepta si isi asuma prevederile si consecintele acestui contract.
Contractul va capata efecte juridice doar in momentul in care domeniu/website-ul aflat in licitatie este platit de Cumparator. Daca Plata se face de alt client, cumparatorul de fata nu mai are nici o obligatie.
Neonorarea pretului de adjudecare si comisionului aferent de catre Cumparator va duce la retragerea fara punere in intarziere a sumei de neonorare oferta din contul client al Cumparatorului si de restrictionarea pe viitor a accesului acestuia in platforma de licitatii. Pagini Europene isi rezerva dreptul de a actiona in instanta Cumparatorul care nu onoreaza oferta adjudecata pentru domeniul respectiv.


Litigii Contractuale:
In cazul prezentei faptei de Rea Vointa definita mai sus ne rezervam dreptul de a actiona in instanta civila persoana vinovata pentru a cere daune interese atat in numele nostru ca si companie administrator al platformei cat si in numele celorlalti participanti afectati in mod direct de reaua vointa a subiectului faptei.
Litigiile se vor judeca la Judecatoria Municipiului Brasov.12068 Afisari 0 Voturi 53 Util

Ti-a fost util acest articol?Alte Articole din categoria Licitatii

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net®

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp