Garantie Licitatii

 Home / Intrebari Frecvente / Garantie Licitatii

Suntem cel mai mare provider de domenii din Romania si avem in administrare peste 500 000 de domenii active. In plus, sistemul gandit de noi aduce 99.99 % garantii cu privire la actiunile intreprinse.

Garantii Vanzator:
Primirea banilor pentru vanzarea dreptului de folosinta asupra domeniului inscris si platit in licitatie este garantata de noi intrucat vom proceda la transferul domeniului tau catre cumparator numai atunci cand vom primi efectiv banii de la acesta.
Garantam vanzatorului pe tot parcursul licitatiei confidentialitatea datelor sale de contact cu exceptia cazului in care acesta le are publicate la whois-ul domeniului sau.
Sistemul a fost astfel gandit incat sa previna pe cat posibil adaugarea ofertelor fara temei (in joaca) si neonorarea adjudecarilor de domenii. Sanctionam financiar si restrictionam accesul ulterior al acelui ofertant care nu onoreaza oferta. In plus, ne vom adresa si in instanta impotriva acestuia pentru neonorarea ofertei depuse si intarzierea sau incurcarea altor participanti la licitatie sau a vanzatorului de buna credinta.

Garantii Cumparator:
Garantam ofertantului si, ulterior, eventualului cumparator, ca domeniul aflat in lista de licitatie este in administrarea noastra si avem acces direct la procesul de transfer al acestuia catre cumparator in cazul achitarii ofertei de adjudecare.
Exceptia de garantare o constituie domeniile .ro pe viata pentru transferul carora se fac demersuri la rotld de catre vanzator si de cumparator si aici poate interveni reaua credinta a vanzatorului.

Penalizam vanzatorul care retrage domeniul din licitatie sau il sterge iar impotriva acelui vanzator care este de rea credinta si nu face toate demersurile necesare transferului (in cazul .ro pe viata) ne vom adresa si in instanta pentru daune interese.
In oricare caz de nerealizare a transferului efectiv garantam cumparatorului restituirea imediata a intregii sume platite pentru achizitia dreptului de folosinta asupra unui domeniu netransferat din vina Vanzatorului.
Pentru domeniile .ro anuale si pentru domeniile internationale garantam aproape total transferul intrucat avem instrumentele necesare chiar daca intervine reaua credinta a vanzatorului.

Penalizarile din tutorialul "Cat costa licitatia" sunt menite sa descurajeze un comportament iresponsabil sau reaua credinta atat a vanzatorului cat si a ofertantilor si a cumparatorului.11591 Afisari 0 Voturi 55 Util

Ti-a fost util acest articol?Alte Articole din categoria Licitatii

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net®

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp