Licitatii Domenii / Website-uri la Gazduire.Com.Ro

 Home / Noutati / Licitatii Domenii / Website-uri la Gazduire.Com.Ro
10 Iunie 2014
Ne bucuram sa anuntam lansarea serviciului de Licitatii Domenii, vanzare si cumparare domenii web si website-uri. Ai o platforma intuitiva si comisioane excelente.

De ce la noi?
Suntem cel mai mare provider de domenii web din Romania si avem in administrare peste 500 000 de domenii. Este argumentul principal pentru care un serviciu de licitatii, o piata de tranzactionare a domeniilor ar fi potrivita aici.

Garantii?
Spre deosebire de alte platforme din Romania care ofera astfel de servicii noi GARANTAM atat tranzactionarea legitima, plata si incasarea sumelor cat si transferul domeniilor in contul cumparatorului.

Nu permitem aducerea in licitatie decat a domeniilor aflate in administrarea noastra pentru a putea asigura viitorii cumparatori de seriozitatea serviciului. Este foarte putin probabil ca un vanzator sa nu onoreze licitatia si practic imposibil ca un cumparator care a platit sa nu primeasca domeniul.

Simplu, ieftin si rapid
Ai domenii la noi, vrei sa le valorifici, nimic mai simplu. Gratuit le poti adauga in lista de licitatie. Imediat ce primesti o oferta vei fi anuntat prin email si SMS. In plus, domeniul tau din licitatie daca se potriveste cu ceea ce cauta un cumparator in pagina de inregistrare domenii, va fi afisat ca alternativa de achizitie.

Ai gasit un domeniu bun in lista de licitatii? Nimic mai simplu, adauga o oferta pentru acesta. Daca il adjudeci vei plati catre noi 10 la suta din pret ca si comision.

Intra si tu pe site la sectiunea Licitatii pentru a gasi toate informatiile necesare. In contul client ai de asemenea sectiunea Licitatii Domenii unde ti-am pus la dispozitie toate instrumentele necesare desfasurarii in conditii optime a acestei activitati.

Asteptam sugestiile tale pentru a perfectiona acest serviciu. Ne dorim ca in fiecare zi sa-ti aducem ceva nou si util.

Gazduire.Com.Ro
Mereu te surprindem
Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com