Maine este Black Day din luna Mai

 Home / Noutati / Maine este Black Day din luna Mai
20 Mai 2014
Maine, 21 Mai 2014, este din nou Black Day la Gazduire.Com.Ro. Ai reduceri de 50 % la gazduire, reseller, vps si radio si 20 % la domenii. In plus, ai preturi exclusive la domeniile internationale.

Nu rata aceasta oferta!!!
Maine poti utiliza codurile de discount PROMOSERV pentru servicii si PROMODOM pentru domenii si obtii 50 %, respectiv 20 % reducere la comenzile tale noi.

Domenii la pret Special
In plus, te bucuri de preturi unice la inregistrarea unui nou domeniu international. Ai .EU 2.99 Euro, .BIZ 3.99 Euro, .NET si .ORG 4.99 Euro, .COM 7.99 Euro. Pretul este valabil pentru inregistrare in primul an. Nu esti conditionat de achizitie serviciu de gazduire sau alte achizitii.

Oferte la Reinnoire
Tot maine poti cere o oferta speciala de reinnoire a domeniului sau serviciilor tale si primesti pana la 20 % reducere. Te rugam sa ne contactezi pentru oferta personalizata.

Limitele Ofertei
- Oferta nu se aplica domeniilor si serviciilor aflate deja intr-o alta oferta speciala (de exemplu domeniile .eu la 2.99 Euro nu vor beneficia si de o alta reducere).
- Pachetele de Gazduire din planul Special nu beneficiaza de aceasta oferta.
- Reducerile la servicii se refera la pachetele de Gazduire Web Standard si Unlimited, Reseller Gazduire Web, Vps OpenVZ si XEN si Radio Hosting.
- Comanda va fi procesata si activata cu pretul promotional din oferta Black daca este si platita in data de 23 Aprilie 2014. Comenzile neachitate pana la ora 24.00 vor fi anulate.
- Reducerile se aplica pentru toate perioadele de facturare disponibile. Cu cat perioada de facturare este mai mare cu atat reducerea este mai consistenta.

Maine este momentul sa-ti achzitionezi domeniile si serviciile favorite. Intra pe site si simuleaza o comanda pentru a te convinge de pretul cu discount oferit de noi.

Gazduire.Com.Ro
Mereu te surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com