Oferta pentru Webdesigneri

 Home / Noutati / Oferta pentru Webdesigneri
12 Mai 2014
Esti webdesigner si administrezi site-urile clientilor tai? Avem o oferta speciala pentru tine, 25 % bonus pentru gazduire si 1 Euro pentru fiecare domeniu comandat sau reinnoit in numele clientului tau.

Castiga impreuna cu noi!
Nu rata aceasta oferta speciala. Contul client de la noi iti ofera acum posibilitatea de a comanda si factura direct pe numele clientului tau serviciile de gazduire si domeniu necesare site-ului sau. In plus, ii oferim noi asistenta tehnica clientului tau.
Castigi 25 % din fiecare comanda sau reinnoire de pachet de gazduire si 1 Euro pentru fiecare inregistrare sau reinnoire de domeniu.

Transfera la noi!
Transfera la noi clientii tai si incepi din prima zi sa acumulezi bonusul. Clientii tai se vor bucura de servicii premium si de asistenta tehnica iar tu vei acumula venituri in plus pentru serviciile active din cont.

Activeaza Acum GRATUIT
Activarea Contului Business este gratuita si imediat dupa activare incepi sa acumulezi bonus. Poti valorifica acest bonus conform detaliilor din pagina Cont Business

Scapa de grija administrarii unui sistem de facturare si a unui cont de reseller. Prin aceasta oferta ai beneficii multiple fara eforturi suplimentare.

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com