Acum si plati prin PaySafeCard

 Home / Noutati / Acum si plati prin PaySafeCard
24 Aprilie 2014
PaySafeCard acum si la Gazduire.Com.Ro, iti este mult mai usor sa platesti la noi, am adaugat inca o modalitate de plata electronica foarte raspandita si utilizata pe internet.

Ce este PaySafeCard
Paysafecard este un procesator de plati electronice care se distinge pe piata online prin simplitatea si accesibilitatea instrumentelor de plata si de administrare a creditului.
Se bazeaza pe emiterea de cartele electronice (coduri valorice) purtatoare de valoare monetara.

Usor de gasit
Gasesti cartele PaySafeCard atat in Romania cat si la nivel international foarte usor. De exemplu, in Romania au zeci de mii de puncte de vanzare:
- PayPoint
- Payzone
- Epin
- Epay
- ZebraPay
- Posta Romana
- Rompay Solutions
- Qiwi
Poti achizitiona de la oricare din punctele de vanzare de mai sus o cartela paysafecard si apoi alegi in factura la noi plata prin aceasta modalitate iar sistemul te va indruma pentru a introduce codul valoric respectiv. Simplu, rapid si la indemana.

Pagini Europene - Cel mai usor de platit
Acum compania Pagini Europene are cel mai extins sistem de incasari si plati din Romania. 7 banci partenere si 10 modalitati de plata dintre care 6 online.
Este important, impreuna cu ofertele si calitatea serviciilor, sa va oferim si o cale foarte simpla de efectuare a platilor.

Distribuitori PaySafeCard
De la noi poti si achizitiona cartele valorice paysafecard cu doar 3 % comision. Platesti online prin card sau prin numerar sau transfer bancar si primesti codul secret cu ajutorul caruia poti plati pe alte site-uri care au acest instrument de plata.
Gasesti in contul client la sectiunea Extra - Plati Utilitati butonul de achizitie cartele PaySafeCard.

Mereu te surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com