Astazi este Black Day la Gazduire.Com.Ro

 Home / Noutati / Astazi este Black Day la Gazduire.Com.Ro
23 Aprilie 2014
Astazi este Black Day la Gazduire.Com.Ro. Comanda ACUM si obtii reduceri de 50 % la gazduire, reseller, vps si radio si 20 % la domenii.

50 % Discount pentru servicii
Comanda astazi, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si platesti cu 50 % mai putin pentru gazduire, reseller, vps sau radio.

20 % Discount pentru domenii
Comanda Astazi, utilizeaza codul de discount PROMODOM si platesti cu 20 % mai putin pentru inregistrare domenii. Preturile nu impugn conditionari de achizitie servicii.

Limitele Ofertei
- Oferta nu se aplica domeniilor si serviciilor aflate deja intr-o alta oferta speciala (de exemplu domeniile .eu la 2.99 Euro nu vor beneficia si de o alta reducere).
- Pachetele de Gazduire din planul Special nu beneficiaza de aceasta oferta.
- Reducerile la servicii se refera la pachetele de Gazduire Web Standard si Unlimited, Reseller Gazduire Web, Vps OpenVZ si XEN si Radio Hosting.
- Comanda va fi procesata si activata cu pretul promotional din oferta Black daca este si platita in data de 23 Aprilie 2014. Comenzile neachitate pana la ora 24.00 vor fi anulate.
- Reducerile se aplica pentru toate perioadele de facturare disponibile. Cu cat perioada de facturare este mai mare cu atat reducerea este mai consistenta.

Maine este momentul sa-ti achzitionezi domeniile si serviciile favorite. Intra pe site si simuleaza o comanda pentru a te convinge de pretul cu discount oferit de noi.

Gazduire.Com.Ro
Mereu te surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com