Notificari prin SMS

 Home / Noutati / Notificari prin SMS
09 Septembrie 2013
DespreGazduire.Ro a lansat serviciul de notificari prin sms pentru toti clientii activi in portalul SecureCenter.Ro. Acum facturile si tichetele tale vor fi insotite si de informari prin SMS Gratuit.
Notificari Generale:
In prezent sistemul este configurat sa trimita clientilor notificari prin SMS atunci cand se emite o noua factura, cand se lanseaza o reamintire de plata a unei facturi emise, cand se inregistreaza plata unei facturi si cand este adaugat un raspuns la tichet de suport. Poti oricand dezactiva una sau mai multe din aceste tipuri de notificari direct din contul client de la sectiunea Extra - Notificari prin SMS.
Tichet prin SMS
Acum poti trimite solicitari de suport si prin SMS. Asigura-te ca in contul client la sectiunea Detalii Cont este inscris numarul de telefon mobil utilizat si poti trimite solicitarea ta direct prin SMS la numarul de telefon 0768 433333. Sistemul va recunoaste automat contul si operatorii nostrii iti vor raspunde la solicitare prin email si iti vor confirma prin SMS.
Comenzi prin SMS
Acum la DespreGazduire.Ro poti lansa comenzi pe care operatorii nostrii le vor procesa pentru tine direct prin SMS: In continuare iti prezentam pescurt cateva din ele. Mai multe detalii vei gasi in Contul Client la Extra - Notificari prin SMS.
 - Rezerva (nume domeniu) SMS-ul va adauga in contul tau o comanda de inregistrare domeniu .ro si va rezerva acest domeniu pentru 30 de zile. In decursul acestei perioade il poti plati si domeniul va fi al tau.
 - Inregistreaza (nume domeniu) SMS-ul va genera in contul tau o comanda de inregistrare domeniu si inregistrarea efectiva a acestuia daca ai creditu in cont.
 - Reinnoieste (nume domeniu) SMS-ul va genera in contul tau o comanda de reinnoire a domeniului indicat daca ai credit in contul client.
 - Expirare Domeniu (nume domeniu) SMS-ul va genera un alt SMS informativ cu privire la data expirarii domeniului indicat in SMS-ul de comanda.
 - Expirare Serviciu (nume domeniu, licenta sau adresa ip) SMS-ul va genera un SMS informativ cu privire la data expirarii serviciului indicat in SMS-ul de comanda.
 - Credit SMS-ul va genera un SMS informativ de raspuns care va contine creditul disponibil in contul tau client.
 - Fidelitate SMS-ul va genera un SMS informativ de raspuns ce va contine valoarea punctelor de fidelitate disponibile in contul client.
 - Total de Plata SMS-ul va genera un SMS informativ cu privire la totalul de plata in Euro existent in contul client.
 - Plateste (numar factura) SMS-ul va genera adaugarea platii utilizand creditul disponibil in contul client.
 Asteptam sugestii cu privire la imbunatatirea serviciului nostru de notificari prin SMS. Am fi bucurosi sa aflam ce alte comenzi prin SMS vi s-ar parea util de adaugat.

ATENTIE:
Serviciile prin SMS pot fi utilizate pentru administrarea contului client NUMAI daca in profilul tau este inscris corect un numar de telefon mobil valabil.

DespreGazduire.Ro
Mereu te surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com