Facturare optionala in Contul Client DespreGazduire.Ro

 Home / Noutati / Facturare optionala in Contul Client DespreGazduire.Ro
20 August 2013
Contul Client DespreGazduire.Ro iti aduce acum mai multe avantaje. Poti alege pentru fiecare factura datele de facturare dorite. Acum poti fi reseller direct la noi facturand direct clientilor tai.
Nimic mai simplu!!!
Esti designer sau programator insa nu ai  propria ta firma sau propriul tau program de comenzi si facturare? DespreGazduire.Ro a lansat astazi platforma de facturare multipla prin intermediul careia din contul client poti alege pe ce date sa fie emisa si fiscalizata o factura a unei comenzi plasate de tine cat si a unei operatiuni de reinnoire serviciu sau domeniu.
Navigheaza in Contul Client DespreGazduire.Ro la sectiunea Financiar - Conturi de Facturare si defineste-ti contactele de facturare dorite. Aici poti adauga, sterge sau modifica oricare din inregistrari.
Acum fiecare factura proforma are posibilitatea alegerii datelor de facturare dorite din lista definita anterior.\
In curand vei putea alege si adaosul dorit care se va constitui in castig pentru tine. Facturezi clientului atat cat doresti iar noi iti oprim doar contravaloarea serviciului la pretul de pe site.
Am lansat acest program in urma nenumaratelor solicitari ale clientilor nostri de tip reseller care aveau nevoie sa emita facturi pentru alte firme sau persoane fizice decat identificatorul inscris in profilul contului client.
Detalii suplimentare despre acest program poti obtine printr-un tichet la Departamentul Vanzari.

DespreGazduire.Ro >>>
In fiecare zi te surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com