Domenii internationale la pret de vacanta

 Home / Noutati / Domenii internationale la pret de vacanta
20 Iunie 2023
La Gazduire.Net mereu ai surprize cu preturile la domenii web. In fiecare zi cautam varianta cea mai accesibila pentru tine la un pret de exceptie in Romania.

Peste 300 de promotii
La domeniile internationale ai vara aceasta peste 300 de promotii la inregistrare. Din 15 iunie am actualizat si preturile. Acum sunt mai ieftine domeniile internationale la noi. In fiecare zi incercam sa gasim cea mai buna solutie pentru costuri cat mai mici intr-o lume in care totul se scumpeste.

Modificarea preturilor la domeniile internationale a fost posibila deoarece am decis schimbarea platformei de administrare. Aceasta implica si unele mici inconveniente pentru domeniile existente caci la reinnoire ele vor fi transferate. Procesul de transfer dureaza 6 zile insa odata finalizat, totul va fi la noile preturi si cu noile facilitati. Nu trebuie sa faci nimic daca ai reinnoit un domeniu international. Ne ocupam noi de tot procesul de transfer.
Am inceput deja transferurile iar clientii afectati au fost intelegatori cu noi. Intr-adevar, uneori trebuie sa facem unele eforturi daca dorim o schimbare in bine. Vechea platforma tocmai pe comoditatea de a nu transfera se baza pentru a tine preturile sus. Noi insa am decis ca de obicei sa ne asumam acele schimbari menite sa aduca un plus serviciilor noastre si un cost rezonabil.

Preturi Domenii Bulk
Avem preturi si mai atractive pentru clientii nostri care au un numar mai mare de domenii active la noi. Incurajam aducerea tuturor domeniilor intr-un singur cont pentru o mai usoara administrare si pentru un pret special. Pe site la sectiunea Domenii din meniul de sus regasesti toate detaliile si grupele de clienti.

Domeniile .ro, .eu, .de, .uk si inca cateva extensii nationale nu sunt inca parte a acestui program. Pe parcurs vom adauga noi domenii in noua platforma pentru preturi si facilitati de top.

Gazduire.Net
Mereu te Surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net®:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net®

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp