Noul serviciu de Plati Automate

 Home / Noutati / Noul serviciu de Plati Automate
09 Octombrie 2019
Scapa de grija platii facturilor recurente! La Gazduire.Net ai acum noul serviciu de Plati Automate cu ajutorul caruia iti putem plati facturile utilizand creditul din cont sau tokenul cardului principal salvat.

Ce sunt Platile Automate
Platile Automate sunt acele plati procesate automat de sistemul nostru de billing cu 5 zile inaintea scadentei unei facturi proforme.
Platile Automate nu sunt active in cont in mod primar. Daca doresti utilizarea acestui serviciu, este necesar sa il activezi.

Cum activez Platile Automate?
Serviciul de Plati Automate se poate activa sau dezactiva din contul client de la sectiunea Financiar.
Tot aici poti administra tokenurile cardurilor tale.

Prioritate retragere sume
Serviciul de Plati Automate va proceda in felul urmator daca ai o factura care este scadenta in urmatoarele 5 zile si daca l-ai activat anterior:
- In primul rand vom verifica daca ai creditul necesar in contul client. Daca da, serviciul va procesa plata utilizand acest credit.
- Daca nu ai credit suficient in contul client atunci vom verifica daca ai token activ al unui card de credit/debit. Daca da, vom procesa plata prin captura sumei din factura de pe card.
- Daca nu ai nici un token valid in cont si nici creditul din contul client nu este suficient, te vom notifica cu privire la imposibilitatea de a rula Platile Automate pentru acea factura.
- Daca ai mai multe tokenuri de card salvate in cont, vom procesa plata utilizand tokenul principal. Poti administra tokenurile in contul client la sectiunea Financiar.

Notificari prealabile
Intrucat acest serviciu este automat, vom proceda la notificarea ta prin email cu 5 zile inainte de a-ti procesa plata automat pentru fiecare factura proforma emisa in contul tau.
Te vom notifica deasemenea prin email daca nu am reusit sa iti procesam plata automat.

Important
- Platile Automate nu sunt active default in cont. Trebuie activate de tine daca doresti aceasta optiune.
- Daca ai activ serviciul de plati automate si nu doresti sa fii facturat in viitor pentru anumite servicii sau domenii, poti marca pentru anulare (serviciu) sau dezactivare reinnoire automata (domeniu) fiecare item din pagina de administrare a acestuia.
- Daca nu doresti sa procesam plati utilizand token de card asigura-te ca nu ai tokenuri salvate in contul client. Serviciul de Plati Automate functioneaza si in cazul acesta retragand suma din credit.

Dorim sa oferim clientilor nostrii cea mai buna experienta de administrare a serviciilor web din Romania. Alege serviciul de Plati Automate si scapi de grija facturilor viitoare. Eviti astfel suspendarea sau expirarea nedorita a unui serviciu sau domeniu deoarece nu ai vazut emailul de informare cu privire la noua factura.

Gazduire.Net
Mereu te Surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com