Plati OneClick si Plati Automate la GazduireNet

 Home / Noutati / Plati OneClick si Plati Automate la GazduireNet
25 Iulie 2019
Gazduire.Net anunta lansarea serviciului de Plati Automate si Plati OneClick pentru toate serviciile oferite. De acum plata si recurenta serviciilor va fi mult mai usor de gestionat.

Securitatea Platilor
Nu vom stoca sub nici o forma numarul cardului, data expirarii sau cvv-ul acestuia. Dupa prima plata standard banca emitenta a cardului ne va trimite un token criptat prin intermediul caruia putem asigura platile OneClick si Platile Automate utilizand acel card. Clientul are posibilitatea sa aleaga sa nu salvam acel token sau il poate oricand sterge din contul client.

Platile OneClick
Platile OneClick sunt acele plati efectuate utilizand tokenul cardului salvat anterior. Plata se face rapid fara a mai fi necesara introducerea cvv sau a codului 3dsecure. Aceasta facilitate va fi disponibila atat in interfata web a contului client cat si in aplicatia noastra de mobil GazduireNet.

Plati Automate
Platile Automate sunt acele plati efectuate automat de sistemul nostru de billing atunci cand o factura de reinnoire serviciu sau domeniu se emite iar clientul are salvat in cont tokenul cardului sau.
Initial toate conturile de client sunt setate cu aceasta optiune dezactivata. Lasam la libera alegere a fiecarui client daca, cand si cum activeaza aceasta optiune de Plati Automate. Atat tokenul cardului cat si optiunea de Plati Automate pot fi gestionate din contul client sectiunea Administrare Card.

Ne bucuram sa oferim clientilor nostri cele mai moderne si mai rapide mijloace de plata pentru a le usura si a le imbunatati experienta de cumparare si de administrare a serviciilor detinute la noi.

Gazduire.Net
Mereu te Surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net

Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com