Aplicatia de mobil GazduireNet - 2 % bonus de fidelitate

 Home / Noutati / Aplicatia de mobil GazduireNet - 2 % bonus de fidelitate
14 Aprilie 2019

Gazduire.Net iti ofera un bonus de fidelitate daca alegi sa comanzi si sa platesti direct din aplicatia noastra de mobil GazduireNet. Descarca si instaleaza aplicatia din App Store sau Android Store si te vei bucura de o experienta mobila unica in Romania.

2 % Pay Back
Alege sa comanzi si sa platesti utilizand aplicatia noastra de mobil GazduireNet si vei primi inapoi prin intermediul programului nostru de Fidelitate in loc de 1% din valoarea platii nu mai putin de 2 %.
Prin acest mijloc dorim sa incurajam utilizarea la scara larga a aplicatiei noastre de mobil care include functionalitati complete pentru contul client. In aplicatie poti face comenzi, plati, tichete suport, poti administra domeniile si serviciile tale fara nici o restrictie.
In plus, utilizand aplicatia noastra de mobil GazduireNet vei avea notificari personalizate pentru fiecare eveniment din contul tau client de la noi (comenzi, plati, emiteri de facturi, alerte de securitate, etc).

Aceasta oferta este conform Programului de Fidelitate Gazduire.Net si se refera la comenzile noi, reinnoirile si platile efectuate direct din aplicatia de mobil.
Detalii Program Fidelitate

Gazduire.Net
Mereu te Surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com