BackOrder domenii .ro la Gazduire.Net

 Home / Noutati / BackOrder domenii .ro la Gazduire.Net
04 Septembrie 2018
Gazduire.Net iti aduce acum un serviciu excelent pentru rezervarea domeniilor .ro favorite. BackOrder te ajuta sa obtii un domeniu bun atunci cand acesta se va elibera.

Avantaje BackOrder
Urmaresti de mai mult timp un domeniu care a expirat si actualul detinator nu a mai reinnoit? Este momentul ideal de a inscrie acest domeniu in serviciul BackOrder Gazduire.Net. Noi il urmarim si, atunci cand se va elibera, il vom rezerva pentru tine.
Daca nu vom reusi sa iti oferim domeniul nu vei avea nici o taxa retinuta din cont la finalul procedurii.

Licitarea in BackOrder
Noi am conceput serviciul BackOrder diferit fata de ceea ce exista pe piata. Am considerat confidentiala lista domeniilor adaugate de un client. Exceptie face acea situatie in care si un alt client doreste sa adauge acelasi domeniu in BackOrder. In acest caz se va initia o procedura de licitare pana in ziua rezervarii domeniului. Va castiga clientul cu rezerva cea mai mare depusa. Ceilalti clienti ofertanti pentru acel domeniu vor primi inapoi rezervele in momentul in care nu vor mai fi ofertanti activi.

Siguranta Licitarii
Pretul oferit in cadrul unei oferte este retinut din contul clientului ofertant. Astfel, dorim sa evitam situatiile in care se liciteaza preturi si nu se fac plati.

Detalii despre serviciu poti gasi in Contul Client la sectiunea Domeniile Mele - BackOrder.

Detalii si Regulament BackOrder

Gazduire.Net
Mereu te Surprindem

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com