Autentificarea in 2 pasi la Gazduire.Net

 Home / Noutati / Autentificarea in 2 pasi la Gazduire.Net
16 Aprilie 2018
Va oferim acum o protectie suplimentara a serviciilor si domeniilor din contul client Gazduire.Net. In acest sens, am lansat Autentificarea in 2 pasi. Usor de activat si de utilizat.

Autentificarea in 2 pasi
Acum contul tau client de la Gazduire.Net beneficiaza de optiuni noi de securitate. Navigheaza in contul tau, clic pe nume - Modificare Detalii Cont apoi in partea stanga ai butonul Setari Securitate.
Aici sistemul te indruma pas cu pas in activarea si utilizarea optiunii de autentificare in 2 pasi.
Pe scurt, odata activata aceasta optiune, la urmatorul login in contul client, dupa ce ai introdus emailul si parola, sistemul iti va solicita un cod numeric generat de o aplicatie de autentificare aleasa de tine la activare (recomandam Google Autenticator).
Deschizi aplicatia si introduci codul oferit de aceasta.
Astfel vei avea siguranta ca, desi cineva poate cunoaste emailul si parola, nu se va putea autentifica fara acest cod de verificare.
Daca ai nevoie de informatii suplimentare sau ajutor in activarea si utilizarea functiei de Autentificare in 2 pasi nu ezita sa ne contactezi.

Domenii la pret Special
Continua si in luna Aprilie oferta speciala pentru cele mai cautate si vandute domenii. Ne bucuram sa-ti putem oferi preturi unice in Romania:

- .RO 6.99 Euro
- .EU 2.49 Euro
- .COM 7.79 Euro
- .INFO 3.89 Euro


50 la suta reducere pentru Companii
Continua si in luna Aprilie oferta speciala pentru companii. Utilizand codul de discount BUSINESS la comanda unui pachet de gazduire web veti primi o reducere de 50 la suta din pretul de lista pentru o perioada de 1 an.
Dorim sa venim in sprijinul companiei tale cu preturi atractive atat la serviciile Smart cat si la cele Business.

Preturile afisate nu includ TVA. Cursul de schimb Euro/Lei se calculeaza in functie de cotatiile oficiale BCE fara alte adaosuri.
Preturile pentru domenii sunt valabile la inregistrarea unui domeniu nou pentru o perioada de 1 an.

Gazduire.Net
Mereu te Surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com