Acum suntem Gazduire.Net

 Home / Noutati / Acum suntem Gazduire.Net
01 Ianuarie 2018
Compania Pagini Europene anunta modificarea brand-ului Gazduire.Com.Ro. Acum suntem Gazduire.Net si www.gazduire.net . Ramanem aproape de tine cu oferte speciale si preturi unice in Romania.

Modificarile domeniului de vanzare nu impacteaza asupra continutului site-ului. Contul client ramane in continuare la adresa www.securecenter.ro iar adresele de email au fost deja modificate conform noului domeniu.
Toate modificarile au fost efectuate astfel incat sa nu afecteze utilizarea normala a serviciilor sau accesarea paginilor. Am setat redirectionari atat pentru domeniu cat si pentru email pentru a nu se pierde fluxul de comunicatii intre clienti si companie.

Incepand cu 1 ianuarie 2018 am updatat si sectiunea Termeni si Conditii inlocuind vechiul termen generic Gazduire.Com.Ro cu Gazduire.Net.

Acum este mai usor de retinut, mai simplu de accesat si mai rapid de contactat. Lucram in continuare pentru a simplifica modul de administrare al serviciilor tale si procedurile de comanda a domeniilor si serviciilor noi.

Gazduire.Net
Mereu te surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com