Black Friday - la noi Chiar sunt Reduceri!

 Home / Noutati / Black Friday - la noi Chiar sunt Reduceri!
21 Noiembrie 2017
In perioada 25 - 30 Noiembrie 2017 Gazduire.Com.Ro iti aduce oferte de exceptie. La noi de Black Friday chiar sunt reduceri de pana la 70 la suta la servicii si domenii. Nu rata aceasta ocazie unica!

70 % reduceri la Gazduire
Pentru companii avem o reducere unica de 70 % pentru orice pachet de gazduire ales atat din planul SSD cat si Business pentru o perioada minima de 1 an. Comanda pachetul dorit, adauga in formular codul de discount BUSINESS si vei primi in perioada 25 - 30 noiembrie 2017 o reducere exceptionala de 70 % din pretul de lista. Oferta este disponibila doar pentru clientii noi persoane juridice.

50 % reduceri la Servicii
Pentru clientii existenti oferim 50 % reducere la comanda oricarui pachet nou de gazduire, reseller, radio sau vps utilizand codul de discount PROMOSERV in perioada 25 - 30 noiembrie 2017.

De Black Friday la noi Chiar Sunt Reduceri!!!

Black Friday la Domenii
Iti aducem preturi de exceptie la principalele domenii .ro si internationale in perioada 25 - 30 noiembrie. Oferta este valabila pentru inregistrarea unui domeniu nou pentru o perioada de 1 an.

- .RO 7.99 Euro
- .COM 7.99 Euro
- .EU 2.39 Euro
- .INFO 3.99 Euro
- .BIZ 3.99 Euro


30 % reduceri la Reinnoire
Black Friday aduce si clientilor existenti beneficii unice pentru reinnoirea serviciilor si domeniilor active in cont. Contacteaza-ne intre 25 si 30 noiembrie 2017 si solicita o oferta personalizata de reinnoire pentru tine si vei fi surprins de pretul pe care ti-l vom oferi daca doresti sa reinnoiesti mai devreme serviciul si/sau domeniul tau. Reducerile vor fi oferite diferentiat in functie de mai multi factori de cost, vechime si cantitate si nu vor putea depasi procentul de 30 % din valoarea de reinnoire curenta.

Oferta curenta este limitata si poate fi utilizata de client in limita a 5 domenii per cont si a 10 servicii.
Preturile afisate nu includ TVA.
Oferta curenta se aplica acelor comenzi care sunt platite si confirmate in perioada 25 - 30 noiembrie 2017.

Gazduire.Com.Ro
La noi Chiar sunt Reduceri!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com