Super Pret la Domenii luna aceasta!!!

 Home / Noutati / Super Pret la Domenii luna aceasta!!!
04 Octombrie 2017
Gazduire.Com.Ro iti aduce mult asteptata oferta de toamna la domeniile .ro si internationale. Ai preturi de la 2.29 Euro pe an si servicii de gazduire web pe SSD de la 0.99 Euro pe luna. A venit timpul sa-ti rezervi domeniul favorit si sa-ti construiesti site-ul visat.

Domenii la Super Pret
Doar in luna Octombrie 2017 poti achizitiona domeniul tau favorit la pret de top in Romania. La noi incep ieftinirile de BlackFriday!

- .RO 7.99 Euro
- .COM 7.99 Euro
- .EU 2.39 Euro
- .INFO 3.99 Euro
- .BIZ 3.99 Euro


50 % reducere pentru companii
Venim in sprijinul noilor intreprinzatori cu o oferta de exceptie pentru pachetele de gazduire web pe SSD. Astfel, pentru orice comanda de gazduire a unei noi companii inscrise oferim codul de discount BUSINESS care va reduce pretul serviciului de gazduire achizitionat pentru minim 1 an cu 50 la suta.
Reducerea este aplicabila impreuna cu promotia curenta la domenii afisata mai sus. Atat pachetele SSD cat si cele Business SSD din oferta curenta beneficiaza de aceasta reducere pentru clientii noi persoane juridice.

Facilitati Premium WebHosting
Serviciile noastre de Gazduire Web sunt prestate in Romania (Bucuresti - Electromagnetica Business Park) si ruleaza pe servere de ultima generatie cu procesoare E5 v4, DDRam 4 si SSD Exclusiv.
Utilizam sistemul de management cPanel si monitorizam resursele utilizand CloudLinux.
Serverul web utilizat de noi este LiteSpeed si oferim prin intermediul acestuia optiuni de incarcare rapida cu module dedicate pentru WordPress, Magento si PrestaShop.
Pentru detalii suplimentare serviciul nostru de asistenta clienti va sta la dispozitie.

Termeni si Conditii oferta curenta
- Preturile afisate nu includ TVA
- Domeniile din promotie nu beneficiaza si de o alta promotie curenta in afara celei afisate aici.
- Nu acceptam mai mult de 5 domenii per client achizitionate cu pretul promotional de aici. Pentru un volum mai mare de domenii va rugam sa ne contactati.
- Preturile domeniilor afisate aici sunt valabile la inregistrare pentru o perioada de 1 an.
- Serviciile de gazduire pentru companii pot beneficia in cadrul aceleiasi comenzi de pretul promotional al domeniului aferent impreuna cu aplicarea codului de discount BUSINESS.
- Oferta curenta este valabila pana la 31 Octombrie 2017 inclusiv.

Gazduire.Com.Ro
Mereu te Surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com