Noul Plan de Servicii Gazduire.Com.Ro

 Home / Noutati / Noul Plan de Servicii Gazduire.Com.Ro
03 Mai 2017
Bucura-te de acum de noul Plan de Servicii Gazduire.Com.Ro incepand de la 0.99 Euro pe luna. Ai beneficii multiple si preturi de top in Romania. In plus, continuam cu domeniile .Eu la doar 2.69 Euro pe an.

Noile Pachete Unlimited
Acum ai doar 3 pachete din planul Personal la preturi incepand de la 0.99 Euro pe luna. Ai mai mult spatiu pe SSD, mai mult RAM, mai multe conexiuni concurente la acelasi pret. Este timpul sa-ti achizitionezi acum unul din pachetele noastre Unlimited sau sa muti serviciile tale de gazduire la noi. Primesti in plus la transfer 3 luni Gratis.

Noile Pachete Business
Am adaugat mai multe resurse si la pachetele Business pentru compania ta. Te bucuri de acum de o calitate superioara a serviciilor de gazduire web. In plus, ai 50 la suta reducere pentru oricare din pachetele Business la comanda utilizand codul de discount BUSINESS. Oferta este disponibila pentru clientii persoane juridice.

.EU la 2.69 Euro
Continua oferta pentru primul an la inregistrarea unui domeniu .EU la doar 2.69 Euro. Acum este timpul sa-ti achizitionezi domeniile .eu dorite.

Update pentru clientii existenti
Noul plan de servicii a fost aplicat si pentru pachetele existente. Beneficiati de aceleasi preturi insa aveti resurse net superioare. Serviciile sunt mai rapide acum si suporta mai multi vizitatori unici.
Detalii complete pe site la sectiunea Gazduire Web.

Preturile indicate mai sus nu includ TVA. Toate modificarile pentru clientii existenti nu au fost de natura a mari preturile de reinnoire ale serviciilor.

Gazduire.Com.Ro
Mereu te Surprindem

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com