Noul PaginiEuropene.Ro - Primul Hipermarket Online din Romania

 Home / Noutati / Noul PaginiEuropene.Ro - Primul Hipermarket Online din Romania
08 Decembrie 2016
Compania Pagini Europene lanseaza noul portal de afaceri si achizitii www.paginieuropene.ro . Ne propunem sa aducem mediului de business din Romania un concept cu totul unic.

Contul tau Pagini Europene
Esti client Gazduire.Com.Ro? Ai deja cont in PaginiEuropene.Ro . Cu aceleasi detalii de login iti poti acum accesa contul de la www.paginieuropene.ro.

Esti Companie?
In doar 5 minute iti poti completa profilul si publica firma accesand Meniu Comerciant - Firma Mea. Poti incepe apoi sa-ti publici punctele de lucru, produsele si articolele tale. Chiar azi produsele si serviciile oferite de tine pot fi achizitionate. Totul este simplu si rapid.

PaginiEuropene.Ro aduce pe piata online din Romania un concept unic si absolut nou de prezentare si vanzare pentru companii si persoane fizice. Site-ul combina nevoile de prezentare ale unei companii pe toate palierele sale cu nevoile de informare si de achizitie cu avantaje ale unui cumparator persoana fizica sau entitate juridica.

Pentru COMPANII:
- Publicare firma principala si puncte de lucru cu toate detaliile necesare (imagini, adresa, contact telefonic si prin email, detalii retele sociale).
- Publicare produse si servicii atat ale firmei principale cat si ale punctelor de lucru daca exista cu toate detaliile necesare (denumire, cod, brand, pret unitar, pret pachet mai multe produse, tipuri de expediere, imagini, caracteristici, campuri si optiuni suplimentare, promotii programate, gestiune stoc).
- Publicare articole promotionale si informative cu privire la activitatea companiei sau activitati conexe cu scop comercial (continut text, imagini).
- Functie de socializare si comentarii cu butoane Like si Dislike, stele de apreciere ale unei companii, produs sau articol.
- Functie de primire comenzi de la cumparatori cu toate detaliile, evidenta clientilor proprii si a comenzilor cu statusuri administrabile.
- Functie de plati prin intermediul procesatorului PaginiEuropene.Ro cu virare imediata a sumelor incasate.
- Cel mai bun comision din piata (doar 5 % din valoarea incasarilor din care 1 % se ofera ca bonus clientului cumparator).
- Experienta in acest domeniu de peste 10 ani, echipa tehnica pregatita pentru a oferi suport si pentru a implementa cerintele particulare ale fiecarei firme de automatizare a importului si actualizarii de produse, preturi si stocuri.

Pentru CUMPARATOR:
- Un instrument ideal de comparare a produselor, preturilor, calificativelor si promotiilor unui produs.
- Bonus de 1 % din valoarea fiecarei plati efectuate pentru produse publicate in PaginiEuropene.Ro
- Garantia executarii comenzilor, verificarii comerciantilor si returnarii platilor in cazul neconformitatii produselor. PaginiEuropene.Ro retine incasarile pana la confirmarea executarii in bune conditii a comenzilor de catre cumparator.
- Modalitati de plata diverse (card online, paypal, skrill, numerar si transfer bancar).
- Asistenta la achizitii atat prin telefon cat si prin email.

Ne bucuram sa iti fim utili atat tie cumparator cat si companiei tale vanzator si te rugam sa ne transmiti comentariile tale, aprecierile, criticile si propunerile tale de imbunatatire si diversificare ale site-ului PaginiEuropene.Ro accesand pagina de Contact. Te asiguram ca toate mesajele vor fi analizate cu atentie si vor primi un raspuns in maxim 24 de ore de la trimitere.

Ne-ar ajuta sa dai un Like sau Folow pe paginile noastre de Facebook, Twitter si Google+ daca ce gasesti aici iti place si consideri util sa transmiti si celorlalti.

Pagini Europene
Mereu te vom Surprinde!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com