Black Friday la Gazduire.Com.Ro

 Home / Noutati / Black Friday la Gazduire.Com.Ro
23 Mai 2016
Gazduire.Com.Ro iti aduce Black Friday in 27 Mai 2016. Ai domenii la pret special si pana la 50 la suta reducere la servicii noi si reinnoiri. La noi chiar sunt reduceri!!!

Domenii la pret Special
Comanda pana la 31 Mai 2016 un domeniu .ro, .com, .eu, .info sau .biz si te bucuri de reduceri speciale conform listei urmatoare:

- .RO - 9.99 Euro
- .COM - 8.99 Euro
- .EU - 2.99 Euro
- .INFO - 2.99 Euro
- .BIZ - 4.99 Euro

Utilizand codul de discount PROMODOM obtii o reducere de 10 la suta pentru domeniile care nu sunt intr-o oferta speciala.

Servicii la Jumatate
Comanda vineri, 27 Mai 2016, orice pachet de gazduire, reseller, vps sau radio, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si vei plati jumatate din pretul afisat pe site.

Oferta pentru Companii
Pentru compania ta venim in sprijinul unei dezvoltari cu investitii minime si servicii business hosting. Alege unul din pachetele de Gazduire Business, utilizeaza codul de discount BUSINESS si vei plati jumatate din pretul afisat pe site indiferent de perioada contractuala aleasa. Ai beneficii Business Premium la preturi de Business Start.

Oferte pentru reinnoire
Ai domenii si/sau servicii pe care doresti sa le reinnoiesti? Contacteaza-ne si solicita o oferta personalizata de reinnoire si poti obtine pana la 30 la suta reducere.

Oferta curenta este disponibila pentru comenzile si platile efectuate vineri, 27 Mai 2016. Aceasta oferta nu poate fi activata impreuna cu alte oferte speciale curente.

Gazduire.Com.Ro
Mereu te Surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com