Black Friday de primavara la Gazduire.Com.Ro

 Home / Noutati / Black Friday de primavara la Gazduire.Com.Ro
16 Martie 2016
Primavara aceasta iti aducem primul Black Friday in 18 Martie. Ai reduceri de pana la 50 la suta la servicii si domenii daca plasezi o comanda si platesti vinerea aceasta. In plus, ai reduceri semnificative la reinnoirea serviciilor tale.

Oferta Business
Esti o companie si ai nevoie de servicii premium. La noi ai reducere de 50 la suta la achizitia oricarui pachet de Gazduire Business. Cu 49.99 Euro pe an primesti servicii profesionale de hosting, email si transfer de date. Utilizeaza codul de discount BUSINESS.

Pana la 50 la suta reducere
Comanda vineri, 18 martie 2016, un serviciu de gazduire, reseller, vps sau radio, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si vei primi o reducere de 50 la suta daca platesti in aceeasi zi.

Comanda vineri un domeniu de la noi, utilizeaza codul de discount PROMODOM si vei plati cu 10 la suta mai putin in aceeasi zi.

Daca ne contactezi si ne soliciti o oferta personalizata pentru reinnoirea serviciilor si domeniilor tale poti plati cu pana la 30 la suta mai putin pentru o noua perioada contractuala.

Oferta este disponibila pentru comenzile efectuate si platite in ziua de vineri 18 Martie 2016. Aceasta oferta nu se poate suprapune peste alte oferte speciale curente.

Gazduire.Com.Ro
La noi chiar sunt reduceri!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com