Oferte Fericite la Gazduire.Com.Ro

 Home / Noutati / Oferte Fericite la Gazduire.Com.Ro
30 Noiembrie 2015
In luna Decembrie 2015, ai reduceri de sarbatoare la Gazduire.Com.Ro. Pana la 50 la suta la servicii si pana la 10 la suta la domenii. Sa te tot bucuri in iarna aceasta de hosting!!!

Servicii fericite la jumatate de pret
In perioada 1-31 Decembrie 2015, ai preturi de sarbatoare pentru serviciile de gazduire web, reseller gazduire, vps si radio. Utilizeza codul de discount PROMOSERV la comanda si vei plati cu 50 la suta mai putin indiferent de perioada de facturare aleasa.
Oferta este disponibila si pentru pachetele Business pentru Companii utilizand codul de discount BUSINESS.

Domenii Fericite
Toata luna Decembrie ai preturi cu 10 la suta mai mici la domeniile internationale. Utilizeaza codul de discount PROMODOM si vei plati mai putin. Venim in intampinarea nevoilor tale de extindere si pe internet.

Reinnoiri Fericite
Contacteaza-ne in Decembrie si solicita o oferta personalizata pentru reinnoirea serviciilor si domeniilor tale. Poti primi pana la 30 la suta reducere daca alegi sa achiti in luna decembrie aceste reinnoiri.

Oferta nu se poate suprapune altor oferte speciale curente, cum ar fi pachetele de Gazduire Special sau domeniilor aflate deja intr-o oferta speciala (.ro, .com, .net, .eu, .org, .info sau .biz).
Oferta este valabila pentru comenzile si platile efectuate in perioada 1-31 Decembrie 2015.

Alege in Decembrie sa comanzi sau sa reinnoiesti si vei fi in castig!!!

Gazduire.Com.Ro
Oferte Fericite!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com