Vineri Black Friday de Toamna la Gazduire.Com.Ro

 Home / Noutati / Vineri Black Friday de Toamna la Gazduire.Com.Ro
15 Septembrie 2015
Vineri, 18 Septembrie 2015, iti aducem un nou Black Friday de toamna cu preturi unice la servicii web si inregistrare domenii .ro si internationale.

Servicii la jumatate
Comanda vineri un pachet de gazduire din planul standard, utilizeaza codul de discount PROMOSERV si vei plati cu 50 la suta mai putin. Primesti acelasi serviciu ca si cum l-ai fi platit intreg si te bucuri de aceleasi beneficii. Profita de aceasta zi unica pentru a-ti achizitiona serviciul dorit.

Domenii promotional
Comanda vineri orice domeniu web, utilizeaza codul de discount PROMODOM si vei plati cu 10 la suta mai putin indiferent de perioada de inregistrare. Te bucuri si de ofertele speciale curente.

70 la suta pentru companii
Esti firma si doresti sa iti deschizi propriul site? Vineri este ziua perfecta pentru achizitia unui pachet de Gazduire Business. Ai 70 la suta discount pentru oricare pachet din planul business. Venim in intampinarea necesitatilor companiei tale cu o oferta de start exceptionala. Te rugam sa ne contactezi pentru detalii.

Reduceri la reinnoire
Contacteaza-ne vineri daca doresti o oferta de pana la 30 la suta discount pentru reinnoirea serviciilor tale. Vineri 18 septembrie 2015 este ziua in care poti profita de ofertele noastre pentru a-ti reinnoi la preturi unice serviciile de la noi.

Oferta Black Friday nu poate fi combinata cu alte oferte speciale. Reducerile sunt valabile pentru comenzi si plati efectuate in ziua de vineri.

Gazduire.Com.Ro
Mereu te Surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com