Noi comisioane la Plati prin Card si SMS

 Home / Noutati / Noi comisioane la Plati prin Card si SMS
27 Aprilie 2015
Acum serviciile de Plati prin Card si Plati prin SMS au comisioane unice in Romania. Pentru Card ai comision de 2.2 la suta per tranzactie si pentru SMS ai 1 Euro pentru toate sumele mari.

Plati prin Card
Ne bucuram sa iti oferim acum cea mai buna oferta de pe piata de Ecommerce din Romania la intermedierea tranzactiilor prin Card. Ai in continuare variantele de comisionare disponibile:
- 2.2 % + 0 Lei per tranzactie
- 2.1 % + 0.25 Lei per tranzactie
- 2.00 % + 0.50 Lei per tranzactie
- 1.9 % + 0.75 Lei per tranzactie
- 1.8 % + 1.00 Lei per tranzactie.

Costul de activare si abonamentul lunar sunt GRATUITE. Implementarea serviciului este foarte simpla, avem modul WHMCS si script simplu de implementare in php.
Detalii pe site la Servicii - Plati prin Card

Plati prin SMS
Deja te-am obisnuit cu simplitatea utilizarii si implementarii serviciului de plati prin sms. Acum pentru valorile de la 10 la 20 Euro ai comision unic de 1 Euro. In plus, decontarea s-a redus la 60 de zile.
Detalii pe site la Servicii - Plati prin SMS

Alege sa oferi clientilor tai cel mai bun si rentabil serviciu de plati prin sms si card prin aderarea la solutiile noastre de intermediere. Ai cele mai bune tarife din Romania.

Pentru aplicarea noilor prevederi serviciilor deja active este necesar sa soliciti la noi emiterea unui nou contract si implementarea ofertei curente.

Gazduire.Com.Ro
Mereu te Surprindem!!!

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com