Noutati Servicii Gazduire.Com.Ro

 Home / Noutati / Noutati Servicii Gazduire.Com.Ro
05 Ianuarie 2015
Gazduire.Com.Ro anunta dezactivarea functiei PHP Mail pentru toate serviciile de gazduire web si reseller gazduire web incepand cu data de 15 Ianuarie 2015.

PHP Mail Inactiva
In ultima perioada s-au inmultit atacurile asupra site-urilor si scripturilor slab securizate sau nesecurizate pe internet. Mentinerea unui script la zi si efectuarea unei minime mentenante de securitate ar trebui sa fie o activitate obligatorie a fiecarui detinator de site-uri. Insa acest lucru nu se intampla. Multi dintre detinatori nu cunosc si nu isi permit aceste activitati. Considera ca simpla instalare a unui WordPress sau Joomla constituie garantia securitatii.
Combatem ideea ca un site poate fi construit de oricine fara cunostinte temeinice de programare si securitate. Odata construit un site cineva trebuie sa raspunda de calitatea si securitatea acestuia.
Una din tintele celor care ataca si sparg site-uri pe internet este inserarea unor coduri care trimit mailuri de tip SPAM pentru atacator. De aceea am decis incepand cu data de 15 Ianuarie 2015 sa dezactivam de pe toate serverele noastre de gazduire web functia PHP Mail prin intermediul careia se fac abuzurile de SPAM.
Orice programator si orice script serios include si varianta normala de trimitere emailuri utilizand SMTP. Daca aveti in site necesitatea utilizarii serviciului de email este necesar sa faceti trecerea la SMTP.
Odata dezactivata aceasta functie calitatea serviciului de web si email va fi marita intrucat nu vor mai exista acele zeci de mii de mailuri trimise de scripturi sparte pana le depistam noi si le suspendam.

Identitate Privata Domenii Internationale
Pentru domeniile de tip .COM, .NET, .ORG, .INFO sau .BIZ pretul de reinnoire este acum setat la 12.99 Euro. Puteti cere dezactivarea serviciului de protectie identitate si revenirea la pretul de 9.99 Euro la reinnoire.

Update Nameservere
Inca din 1 Mai 2014 am anuntat toti clientii sa verifice si sa updateze vechile nameservere cu cele actuale. Incepand cu 15 Ianuarie 2015 nameserverele atasate domeniului despregazduire.com vor fi dezactivate. Daca domeniile gazduite la noi au aceste nameservere va rugam sa procedati de urgenta la modificarea acestora cu:
ns1.gazduire.com.ro
ns2.gazduire.com.ro
ns3.gazduire.com.ro
ns4.gazduire.com.ro
Puteti solicita asistenta echipei noastre pentru astfel de modificari.

Gazduire.Com.Ro
Pagini Europene

Distribuie

Noutati Gazduire.Net:

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net


Statistici Trafic
  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com