Licenta JetBackup de la €6.29

 Home / Solutii Web / Licenta JetBackup

JetBackup este un addon de cPanel care ofera administratorului de server hosting si clientlor sai optiuni de backup si restore la nivel avansat si punctual. Aduce libertatea de a restaura atat intrebul cont cat si partial fisiere anume sau baze de date separat.

Licentele din aceasta pagina sunt valabile pentru ipuri externe retelei Gazduire.Net. Pentru ipurile din reteaua noastra impreuna cu servicii de VPS oferim pana la 30 % discount. Detalii Oferta VPS si Extraoptiuni

JetBackup ofera libertatea administratorului de a crea job-uri diferite bazate pe anumite necesitati. Stocarea backupurilor poate fi facuta atat local cat si pe un server separat din aceeasi locatie sau din locatii diferite. GDPR este in momentul de fata o norma absolut necesara si obligatorie pentru providerii de webhosting. JetBackup ofera posibilitatea protejarii datelor prin stocarea acestora intr-un format criptat asigurand securitatea datelor conform cerintelor.

JetBackup ofera libertatea utilizatorilor si administratorilor de servere de a alege cat si cum sa pastreze si sa copieze.

JetBackup poate fi utilizat si pentru a monetiza fata de clienti optiunile de backup. Acesta ofera si posibilitatea customizarii activitatilor prin crearea de activitati inainte sau dupa executarea unui job.

Dintre facilitatile neamintite mai sus se numara si urmatoarele:

  • Backup-uri simultane atat local cat si remote
  • Crearea atator joburi de backup cat este nevoie.
  • Limitarea consumului de resurse per server si per user pentru executarea joburilor de backup
  • Rapoarte de backup pentru facturare
  • Clonarea conturilor de cPanel pe un server remote.

Comanda JetBackup

Tip Licenta Pret lunar  
Jet Backup €6.29 Comanda
Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Cursul Euro - Leu se calculeaza conform BNR (4.80790)+ 2%


  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com