Informatii si comenzi prin SMS

 Home / Solutii Web / Info SMS

Ofera-ti libertatea de a fi conectat la contul tau chiar daca nu esti Online. Acum prin SMS poti verifica traficul, creditul, disponibilitatea unui domeniu si alte informatii utile.

Noul serviciu de Comenzi prin SMS iti aduce informatiile utile direct pe telefonul tau mobil prin SMS fara costuri suplimentare. Ai informatii despre trafic, credit, disponibilitati domenii, inregistrare domenii instant, credit sms si sold al serviciului de plati prin card.

Unic in Romania
Doar la noi ai acum posibilitati multiple de a te informa si de a actiona direct si simplu printr-un SMS fara costuri. Alege sa fii in permanenta conectat cu serviciile tale chiar daca nu esti online.
Este foarte simplu, trimiti un mesaj la numarul 0722535344 si afli ceea ce te intereseaza.

Pe Scurt:
  • TRAFIC numedomeniu.ext
  • REINCARCARE numar_telefon valoare_in_euro
  • VERIFY numedomeniu.ext
  • REGISTER numedomeniu.ext
  • CREDIT
  • SMSCREDIT
  • CARDCREDIT

Trafic in timp real
Nu ai activ serviciul nostru GRATUIT de statistici ONLINE DespreTrafic.Ro? Comanda-l acum si ti se va activa instant. Instaleaza scriptul simplu in site-ul tau si vei putea fi oricand la curent cu traficul tau de azi, ieri si totalul de la inregistrare.
Pentru a afla traficul trimite SMS la 0722535344 cu textul TRAFIC numedomeniu.ext (de exemplu TRAFIC gazduire.net). Nu include http sau www in mesaj. Vei primi un sms in cateva secunde cu informatiile solicitate pentru site-ul dorit.

Reincarcare Directa
Daca ai credit de reincarcare in cont si doresti sa efectuezi o reincarcare imediat trimite un SMS la numarul 0722535344 cu textul REINCARCARE nr_telefon valoare (ex: REINCARCARE 07XXYYYZZZ 5) unde 5 este valoarea in euro pe care doresti sa o reincarci. Valoarea minima pentru Vodafone este 1 Euro, pentru Orange este 3 Euro si pentru Telekom 5 Euro. Poti reincarca prin SMS maxim 100 Euro. Poti sa iti achizitionezi credit de reincarcare in avans accesand contul client sectiunea Extra - Reincarcare Electronica - Credit RCE.

Credit Cont
Poti oricand afla ce credit ai in contul client. Trimite un SMS la numarul 0722535344 cu textul CREDIT si vei primi in cateva secunde informatiile solicitate.

Credit SMS
Ai activ serviciul nostru de Plati prin SMS? Oricand poti afla soldul acestuia cu un SMS la 0722535344 cu textul SMSCREDIT In cateva secunde primesti informatiile solicitate.

Sold Plati prin Card
Ai activ serviciul de Plati prin Card. Trimite un SMS la numarul 0722535344 cu textul CARDCREDIT si vei primi in cateva secunde soldul serviciului pentru fiecare cont de comerciant activ.

Disponibilitate Domeniu
Nu esti Online insa ai o idee despre un domeniu pe care vrei sa-l verifici urgent? Nimic mai simplu, trimite un SMS la 0722535344 cu textul VERIFY numedomeniu.ext (Ex: VERIFY gazduire.net) si vei primi in cateva secunde informatii cu privire la disponibilitatea acestuia, costul de inregistrare si calea de inregistrare prin SMS.

Inregistrare Domeniu
Nu esti online insa vrei sa inregistrezi rapid un domeniu nou? Nimic mai simplu, trimite un SMS la 0722535344 cu textul REGISTER numedomeniu.ext si vei primi in cateva secunde rezultatul comenzii tale. Daca nu ai credit suficient in cont comanda va fi doar plasata urmand ca ulterior, la achitarea facturii sa fie si activat domeniul. Pentru domeniile .ro chiar daca nu ai credit sistemul iti va rezerva domeniul pentru 30 de zile.

Ai acum mai multa libertate de miscare si iti poti pune in practica ideile oriunde ai fi cu ajutorul serviciului nostru de comenzi prin SMS. Asteptam de la tine feedback si sugestii cu privire la noi comenzi pe care le-am putea adauga.

Nu sunt costuri de notificare. Trimiterea unui SMS catre numarul 0722535344 este tarifata conform planului tau de servicii mobile.

Preturile afisate pe acest site NU INCLUD TVA!
Cursul Euro - Leu se calculeaza conform BNR (4.83380)+ 2%


  • RIPE Member
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com