Cum aduc Domeniul AICI

 Home / Intrebari Frecvente / Cum aduc Domeniul AICI

Pentru o mult mai simpla administrare a domeniilor tale si pentru a avea inclusiv posibilitatea inscrierii acestora in licitatii iti oferim GRATUIT posibilitatea aducerii in administrarea companiei Pagini Europene.

Domenii .Ro pe viata:
Daca ai un domeniu .ro pe viata este foarte simplu sa il aduci in administrare la noi. Nu te costa nimic. Mergi la www.rotld.ro la sectiunea Domenii - Administrare - Online, logheaza-te in contul domeniului tau de acolo si genereaza cheia de transfer registrar. Apoi contacteaza-ne pe noi, trimite-ne cheia si numele de domeniu si noi imediat iti vom aloca in contul tau client acest domeniu.

Domenii .Ro anuale:
Daca ai un domeniu .ro anual la alt registrator decat Pagini Europene trebuie sa parcurgi urmatorii pasi:
 - Transfer domeniu pe viata: Rotld nu permite schimbarea registrarului unui domeniu .ro anual. Trebuie sa ceri actualului registrator sa trimita la rotld acordul sau de cedare a drepturilor de folosinta asupra domeniului (este obligat contractual de rotld sa faca acest lucru). Apoi adreseaza-te Rotld pentru indrumarea cu privire la transferul domeniului tau pe viata. Aceasta actiune costa la Rotld insa domeniul va fi al tau.
 - Transfer registrar: Imediat ce domeniul tau este pe viata parcurge pasii de la paragraful anterior.

Domenii Internationale:
Pentru transferul unui domeniu international la noi acceseaza pe site-ul nostru sau in contul client sectiunea Domenii - Transfer Domenii. Este necesar sa ai codul EPP de transfer. Ai preturi excelente la transferul domeniilor internationale la noi  si primesti un an perioada de valabilitate in plus pentru domeniul tau international transferat la noi.

Nu avem limite sau conditionari:
Pentru toate domeniile, atat .ro cat si internationale, nu avem alte conditii de administrare sau limite ale dreptului exclusiv de folosinta de catre client. Nu trebuie sa ai active alte servicii si nu iti vom impune taxe pentru administrare.

Avantajele administrarii domeniului de la noi:
Pentru toate domeniile administrate la noi ai acces rapid la functiile de modificare nameservere si creare, editare sau stergere nsuri private.
Pentru domeniile internationale administrate la noi ai in plus si DNS Management sau Protectia Identitatii (daca domeniul suporta aceasta din urma functie).
Pentru toate domeniile de tip anual (.ro sau internationale) noi te anuntam in timp util cu privire la expirarea lor iar pentru reinnoire avem preturi exclusive in Romania.11827 Afisari 0 Voturi 58 Util

Ti-a fost util acest articol?Alte Articole din categoria Licitatii

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp